Author Topic: Issue with facebox image  (Read 178 times)

Budrys

  • Beginner
  • *
  • Posts: 19
Issue with facebox image
« on: July 06, 2018, 13:41:34 pm »
I have issue with popup facebox image - it is not shown.

In code i have src for that image with "undefined" at the beggining.


jjk

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 3327
  • using Matomo instead of Google Analytics
Re: Issue with facebox image
« Reply #1 on: July 07, 2018, 15:29:16 pm »
Do you use an extension like for example JCH-optimize? It i┬┤might cause some scripts to load in the wrong order. You may also try different settings in VM configuration > tempate tab > Activate Css Styles & Javascripts.
Non-English Shops: Are your language files up to date?
http://virtuemart.net/community/translations

Studio 42

  • Contributing Developer
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 3152
  • Joomla & Virtuemart addon developper
    • Studio 42 - Virtuemart & Joomla extentions
  • VirtueMart Version: 2.6 & 3.0.x.y
Re: Issue with facebox image
« Reply #2 on: July 07, 2018, 15:44:38 pm »
And try with default protostar template, to check if this is a template problem.(add ?template=protostar or &template=protostar at end of your URL)

Budrys

  • Beginner
  • *
  • Posts: 19
Re: Issue with facebox image
« Reply #3 on: July 11, 2018, 09:54:18 am »
I don't have any extensions.

The same issue is with Prostar template and with VM javascript.

jjk

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 3327
  • using Matomo instead of Google Analytics
Re: Issue with facebox image
« Reply #4 on: July 11, 2018, 11:54:42 am »
If the problem is on your website ...betty71.pro-linuxpl.com/beta/, you are loading fancybox, the old facebox and JCE media box. So there probably is a conflict. On pages where the fancybox doesn't work correctly, reloading the page by pressing F5 makes it work. I think you should try to disable facebox and perhaps also the JCE media box if you want to use Fancybox.
Non-English Shops: Are your language files up to date?
http://virtuemart.net/community/translations

Studio 42

  • Contributing Developer
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 3152
  • Joomla & Virtuemart addon developper
    • Studio 42 - Virtuemart & Joomla extentions
  • VirtueMart Version: 2.6 & 3.0.x.y
Re: Issue with facebox image
« Reply #5 on: July 11, 2018, 12:07:48 pm »
I rememeber now the problem.
The parameter virtuemart site url is loaded later it's why you get undefined and not base site url.
Use fancybox, because i mean that the dev team do not maintain and test facebox code