Author Topic: Multi Variants not loading  (Read 338 times)

pixelperfectcreative

  • Beginner
  • *
  • Posts: 2
  • A beginner
Multi Variants not loading
« on: February 20, 2018, 23:33:15 pm »
If you go to a product and select an option from the first box, it should populate the other option boxes. However about half the time it will not... unless you refresh the page. Watch this video for an example of the problem: https://screencast-o-matic.com/watch/cFn23boKAF

Notice that I go to a product, select the first option and nothing happens (ajax issue?). Then, if I refresh the page, make a selection in that first box, the other options are then loaded.

Has anyone seen anything like this before, and what would you charge to fix it by Friday, Feb 23?

Studio 42

  • Contributing Developer
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 2974
  • Joomla & Virtuemart addon developper
    • Studio 42 - Virtuemart & Joomla extentions
  • VirtueMart Version: 2.6 & 3.0.x.y
Re: Multi Variants not loading
« Reply #1 on: February 21, 2018, 15:00:26 pm »
You can have an obsolete Template or a javascript issue because bad settings in Virtuemart.
It's hard to say when you have no access to the page having the problem.

jjk

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 3284
  • using Matomo instead of Google Analytics
Re: Multi Variants not loading
« Reply #2 on: February 21, 2018, 18:34:04 pm »
@pixelperfectcreative
I would suggest that you create a test user account for the 'Registered' user group and post the test user name and password here in the forum, so that forum members can inspect that behavior with a developer toolbox. You can disable or delete the test user afterwards.
Also, which versions of Joomla and VirtueMart do you use?
Non-English Shops: Are your language files up to date?
http://virtuemart.net/community/translations