Author Topic: Shipment for Virtual Products Gives error  (Read 273 times)

irsinternet

  • Beginner
  • *
  • Posts: 7
  • A beginner
Shipment for Virtual Products Gives error
« on: February 06, 2018, 18:07:18 pm »
The VirtueMart ticket system isn't working. It gives a blank white page.

I bought and installed the Shipment for Virtual Products plugin so I could have downloadable products in my store. I installed it no problem. I was following their tutorial by creating a custom field, but get this error when I save the custom field:
Warning
could not load custom_element for plugin, testing if current custom_jplugin_id is still available SELECT * FROM `#__extensions` WHERE `element` = ""

Can you help me resolve this issue?
Thank you

Milbo

  • Virtuemart Projectleader
  • Administrator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 9487
  • VM3.2 Cached and Optimized
    • VM3 Extensions
  • VirtueMart Version: VirtueMart 3 on joomla 3
Re: Shipment for Virtual Products Gives error
« Reply #1 on: February 13, 2018, 19:46:26 pm »
Strange error. This error has nothing todo with the plugin itself. We have a sql, which searches for the plugin entry. This sql does not find the plugin entry. The sql is missing the name of the plugin. SELECT * FROM `#__extensions` WHERE `element` = "" and here stands nothing.

I really wonder how you created this error. Maybe you had an already older version of the plugin installed, uninstalled it and installed it again? Because then it can happen, that joomla does not reactivate the old line and adds a new line to the extension table.

So I fear, you must check your extensions table for a double entry of the plugin.
I should fix your bug, please support the VirtueMart project and become a member
______________________________________
Extensions approved by the core team: http://extensions.virtuemart.net/

irsinternet

  • Beginner
  • *
  • Posts: 7
  • A beginner
Re: Shipment for Virtual Products Gives error
« Reply #2 on: February 13, 2018, 20:16:49 pm »
Thank you for the response. I only installed it once and that was right after I paid for it and downloaded it.
I don't see any VM duplicates in my extensions table.

Milbo

  • Virtuemart Projectleader
  • Administrator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 9487
  • VM3.2 Cached and Optimized
    • VM3 Extensions
  • VirtueMart Version: VirtueMart 3 on joomla 3
Re: Shipment for Virtual Products Gives error
« Reply #3 on: February 13, 2018, 20:37:03 pm »
I just wonder, how did you install the plugin? Because I cant see the entry of the plugin. Should be something with istraxx
I should fix your bug, please support the VirtueMart project and become a member
______________________________________
Extensions approved by the core team: http://extensions.virtuemart.net/

irsinternet

  • Beginner
  • *
  • Posts: 7
  • A beginner
Re: Shipment for Virtual Products Gives error
« Reply #4 on: February 13, 2018, 20:44:19 pm »
Sorry about that. I sorted the table by name and it showed up. I installed the plugin with the Joomla Installer. I downloaded it from your site, then selected it from the installer, uploaded it that way and it installed it automatically.

Milbo

  • Virtuemart Projectleader
  • Administrator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 9487
  • VM3.2 Cached and Optimized
    • VM3 Extensions
  • VirtueMart Version: VirtueMart 3 on joomla 3
Re: Shipment for Virtual Products Gives error
« Reply #5 on: February 13, 2018, 20:52:55 pm »
I fear I can only help, when you send me a login to your page and best to your phpmyadmin. You may use the pn here, or email.
I should fix your bug, please support the VirtueMart project and become a member
______________________________________
Extensions approved by the core team: http://extensions.virtuemart.net/

irsinternet

  • Beginner
  • *
  • Posts: 7
  • A beginner
Re: Shipment for Virtual Products Gives error
« Reply #6 on: February 13, 2018, 22:32:06 pm »
Thank you, I sent you the information

Milbo

  • Virtuemart Projectleader
  • Administrator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 9487
  • VM3.2 Cached and Optimized
    • VM3 Extensions
  • VirtueMart Version: VirtueMart 3 on joomla 3
Re: Shipment for Virtual Products Gives error
« Reply #7 on: February 14, 2018, 10:18:22 am »
I assumed you tried to store it again. Looks like the core was able to repair that problem itself. From my point of view, it is working. Btw our ticketsystem should also work again.
I should fix your bug, please support the VirtueMart project and become a member
______________________________________
Extensions approved by the core team: http://extensions.virtuemart.net/

irsinternet

  • Beginner
  • *
  • Posts: 7
  • A beginner
Re: Shipment for Virtual Products Gives error
« Reply #8 on: February 15, 2018, 16:56:23 pm »
I have no idea what happened, but it's working. Maybe I just needed to clear cache or something. Thank you!

Quick question, is there a way that I can use Amazon S3 to store my products instead of on my server?
Thank you!