Author Topic: alatak_usps Shipping Plugin not displaying  (Read 128 times)

mike@pritchardwebsites

  • Beginner
  • *
  • Posts: 3
  • A beginner
alatak_usps Shipping Plugin not displaying
« on: January 12, 2018, 14:30:10 pm »
We have problems with alatak_usps. (I am unable to get help at extension.virtuemart.net due to lost password, see bottom of this post)

J3.8.2
VirtueMart 3.2.12

The problem we are having is here:
http://anakonhealthsupplements.pritchardwebsites.com
Once we connected our USPS user name the shipping won't work anymore. In fact it stops our checkout from working at all (we do have a free pickup option).

If I disable alatak_usps our "free pickup option" will show. But with it enabled I never get to the cart page.

With enabled upon placing something in the cart I go here:
http://anakonhealthsupplements.pritchardwebsites.com/vmfp/user/editaddresscheckoutBT

With disabled I go here:
http://anakonhealthsupplements.pritchardwebsites.com/vmfp/cart

We have "One page checkout" enabled.
We have "Only registered users can checkout" disabled.

I have cleared browser and Joomla/Virtue mart cache during all my tests.
We are set in Production mode.
Verify Address is set to no.
I have read through all the docs and every single forum post I could find.
Have reinstalled the plugin.
I have tried switching Joomla templates.
I have shipping method sort orders set.
It is set to ship by weight and product weight is set for sample product.
I did this: https://forum.virtuemart.net/index.php?topic=122454.0
and created menu item for account and allowed user registration. No Help.

I set shipment method to "VM Shipment - by weight, Zip and countries" and they shipping shows but doesn't work. I then switched back to alatak_usps and then it worked, but not the next morning. It is back to not working.



We have debugging set. I don't know what any of it means but here it is:

Backend message:
Message
1 vmdebug Show All Errors, PHP-Version 7.0.26
2 vmdebug 1 Language, default shoplanguage (VmConfig::$jDefLang): en_gb en-GB
3 vmdebug vmTime: time to load config: 0.00226783752441406
4 vmdebug Start used Ram 12M
5 vmdebug vmTime: "VirtueMartControllerShipmentmethod" Finished task shipmentmethod: 0.0321228504180908
6 vmdebug End used Ram 14M
7 vmdebug Peak memory peak 14M

Front end message on cart page when trying to make a purchase:
Message

1 vmdebug Show All Errors, PHP-Version 7.0.26
2 vmdebug 1 Language, default shoplanguage (VmConfig::$jDefLang): en_gb en-GB
3 vmdebug vmTime: time to load config: 0.00320291519165039
4 vmdebug There is no requested itemid loaded home Itemid Var1:
101
5 vmdebug Start used Ram 4M
6 vmdebug getBTuserinfo_id is 0
7 vmdebug Try to get $virtuemart_userinfo_id by type BT
8 vmdebug getUserInfoInUserFields case empty $uid
9 vmdebug My Url in loginform Var1:
index.php?option=com_virtuemart&view=user&task=editaddresscheckout&addrtype=BT&limitstart=0&limit=240&Itemid=276
10 vmdebug End used Ram 10M
11 vmdebug Peak memory peak 10M
12 vmdebug vmTime: "VirtuemartControllerUser" Finished task : 0.062675952911377



Also:
We just purchased alatak_usps on January 3rd, 2018 but lost our password.
We are trying to put in a ticket at https://extensions.virtuemart.net but when we choose "lost password" we don't get the email to reset the password. Please let me know how to reset the password. I emailed the developer but got no response.
I suspect earthlink is blocking your incoming email so we might need another solution.

Thanks for any help you can give.

alatak

  • Contributing Developer
  • Full Member
  • *
  • Posts: 2031
    • alatak.net
Re: alatak_usps Shipping Plugin not displaying
« Reply #1 on: January 12, 2018, 15:16:59 pm »
Hello

Please contact me via the support and i will help you
https://extensions.virtuemart.net/ticket

mike@pritchardwebsites

  • Beginner
  • *
  • Posts: 3
  • A beginner
Re: alatak_usps Shipping Plugin not displaying
« Reply #2 on: January 12, 2018, 18:28:54 pm »
We just purchased alatak_usps on January 3rd, 2018 but lost our password.
We are trying to put in a ticket at https://extensions.virtuemart.net but when we choose "lost password" we don't get the email to reset the password. Please let me know how to reset the password. I emailed the developer but got no response.
I suspect earthlink is blocking your incoming email so we might need another solution.

alatak

  • Contributing Developer
  • Full Member
  • *
  • Posts: 2031
    • alatak.net
Re: alatak_usps Shipping Plugin not displaying
« Reply #3 on: January 12, 2018, 19:36:06 pm »
Hello

ok, sorry about that.
I have informed Max Milbers.

I'll contact you by MP.

mike@pritchardwebsites

  • Beginner
  • *
  • Posts: 3
  • A beginner
Re: alatak_usps Shipping Plugin not displaying
« Reply #4 on: January 12, 2018, 22:07:01 pm »
Thanks Valerie,
that didn't work, the account that lost the password is not associated with the account I am using here. I didn't include the email here as it is private. I responded to the email to include the correct email address/account that needs the password reset.
Thanks,
Mike