Author Topic: I HAVE A PROBLEM WITH NAMES OF THE PRICES IN PRODUCT SHEET... ???  (Read 189 times)

plcs

  • Beginner
  • *
  • Posts: 9
  • A beginner
Virtuemart 3.2.4 Hello , i want to change the name prices in the product details list.   I have changed the prices in category when the products are displayed in the containter good. But when i entered the product and the name of the prices are displayed with different names.  Where do i have to change them? please tell me the link where to look in joomla in virtuemart?  which php or html ?

in attachment i send the good name of the prices , and wrong prices
please help




jenkinhill

  • UK Web Developer & Consultant
  • Global Moderator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 26417
  • Always on vacation
    • Jenkin Hill Internet
Kelvyn

Jenkin Hill Internet,
Lowestoft, Suffolk, UK

Unsolicited PMs/emails will be ignored.

Please mention your VirtueMart, Joomla and PHP versions when asking a question in this forum

Currently using VM3.2.8 on Joomla 3.8.2 PHP 7.0.25

Testing VM3.2.8 on J3.8.3RC

plcs

  • Beginner
  • *
  • Posts: 9
  • A beginner
Re: I HAVE A PROBLEM WITH NAMES OF THE PRICES IN PRODUCT SHEET... ???
« Reply #2 on: December 06, 2017, 15:21:58 pm »
well that not an reply working for virtume mart 3.2.4 ..
i have ask for the link where to find that php or html ? .

GJC Web Design

  • 3rd party VirtueMart Developer
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 7637
  • Virtuemart, Joomla & php developer
    • GJC Web Design
  • VirtueMart Version: 2.6.22 & 3.2.2
Re: I HAVE A PROBLEM WITH NAMES OF THE PRICES IN PRODUCT SHEET... ???
« Reply #3 on: December 06, 2017, 15:35:43 pm »
all labels are language constants ... why do it at the template level

if u insist then in sublayouts folder of the views
GJC Web Design
VirtueMart and Joomla Developers - php developers http://www.gjcwebdesign.com
VM3 AusPost Shipping Plugin - e-go Shipping Plugin - VM3 Postcode Shipping Plugin - Radius Shipping Plugin - VM3 NZ Post Shipping Plugin - AusPost Estimator
Samport Payment Plugin - EcomMerchant Payment Plugin - ccBill payment Plugin
VM2 Product Lock Extension - VM2 Preconfig Adresses Extension - TaxCloud USA Taxes Plugin - Virtuemart  Product Review Component
http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/67210
Contact for any VirtueMart or Joomla development & customisation

plcs

  • Beginner
  • *
  • Posts: 9
  • A beginner
Re: I HAVE A PROBLEM WITH NAMES OF THE PRICES IN PRODUCT SHEET... ???
« Reply #4 on: December 07, 2017, 08:23:27 am »
Well, you didn't answer my question...  in the sublayout there is none .


I have a store site. when i click in the for exmaple first category the  products shows horizontal, in the horizontal version the name of the prices are shown good , but when you click in the product and the product page appears the name of the prices are different, i just cant find them iny any php in joomla or virtuemart ....

where to look for them? specific php version..     i even look in every language translate and there is none ....

plcs

  • Beginner
  • *
  • Posts: 9
  • A beginner
Re: I HAVE A PROBLEM WITH NAMES OF THE PRICES IN PRODUCT SHEET... ???
« Reply #5 on: December 07, 2017, 09:41:35 am »
THE PRICES NAMES I MEAN THE "LABELS" .

jenkinhill

  • UK Web Developer & Consultant
  • Global Moderator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 26417
  • Always on vacation
    • Jenkin Hill Internet
Re: I HAVE A PROBLEM WITH NAMES OF THE PRICES IN PRODUCT SHEET... ???
« Reply #6 on: December 07, 2017, 10:52:46 am »
Please do not SHOUT.
Kelvyn

Jenkin Hill Internet,
Lowestoft, Suffolk, UK

Unsolicited PMs/emails will be ignored.

Please mention your VirtueMart, Joomla and PHP versions when asking a question in this forum

Currently using VM3.2.8 on Joomla 3.8.2 PHP 7.0.25

Testing VM3.2.8 on J3.8.3RC

Jörgen

  • Global Moderator
  • Full Member
  • *
  • Posts: 1142
    • Kreativ Fotografi
  • VirtueMart Version: 3.2.6
Re: I HAVE A PROBLEM WITH NAMES OF THE PRICES IN PRODUCT SHEET... ???
« Reply #7 on: December 07, 2017, 11:35:59 am »
Please, Keep You voice DOWN.

As GJC already explained for You, the labels are all language constants, in a standard template that is. Your template may use something else. What template Do You use ? Test with Protostar. Search för the language strings in Joomla language override and set the override You want instead.

regards

Jörgen @ Kreativ Fotografi
Joomla 3.8.2
Virtuemart 3.2.6
Olympiantheme Hera (customized)