Author Topic: Language Missing id 1 - Field in Product.  (Read 381 times)

MyDesigner

  • Beginner
  • *
  • Posts: 49
Language Missing id 1 - Field in Product.
« on: July 13, 2017, 19:40:44 pm »
Hello, how remove it (see image) without damage database ?
I have Joomla 3.7.3 and VirtueMart 3.2.3 .
Thanks.

MyDesigner

  • Beginner
  • *
  • Posts: 49
Re: Language Missing id 1 - Field in Product.
« Reply #1 on: July 30, 2017, 07:20:26 am »
No reply ?  :(

Milbo

  • Virtuemart Projectleader
  • Administrator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 9175
  • VM3.2 Cached and Optimized
    • VM3 Extensions
  • VirtueMart Version: VirtueMart 3 on joomla 3
Re: Language Missing id 1 - Field in Product.
« Reply #2 on: July 30, 2017, 20:57:56 pm »
You must set your shop language and set this language also in the BE. When you have still untranslated, just click on it (edit), then you can see the translation using the flag dropdown on the top left.
I should fix your bug, please support the VirtueMart project and become a member
______________________________________
Extensions approved by the core team: http://extensions.virtuemart.net/

MyDesigner

  • Beginner
  • *
  • Posts: 49
Re: Language Missing id 1 - Field in Product.
« Reply #3 on: August 03, 2017, 22:08:24 pm »
You must set your shop language and set this language also in the BE. When you have still untranslated, just click on it (edit), then you can see the translation using the flag dropdown on the top left.

... but can I to delete it ?
Thanks.

MyDesigner

  • Beginner
  • *
  • Posts: 49
Re: Language Missing id 1 - Field in Product.
« Reply #4 on: August 11, 2017, 19:10:41 pm »
No reply ...  :(

Thanks.

Milbo

  • Virtuemart Projectleader
  • Administrator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 9175
  • VM3.2 Cached and Optimized
    • VM3 Extensions
  • VirtueMart Version: VirtueMart 3 on joomla 3
Re: Language Missing id 1 - Field in Product.
« Reply #5 on: August 11, 2017, 20:06:42 pm »
To remove a problem is not to delete entered data.

When you want to delete your entered data, I wonder about your problem. Use the checkbox, use "delete". I answered thinking that you want to remove the problem
I should fix your bug, please support the VirtueMart project and become a member
______________________________________
Extensions approved by the core team: http://extensions.virtuemart.net/