Author Topic: [SOLVED] Sort by manufacturer not work with multilanguage viruemart 3.2.2  (Read 247 times)

Venci Gentchev

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 73
    • Bulgarian Computer Store
After updating virtuemart 3.2.1 to 3.2.2 "Sort by manufacturer" not work.
Can someone else confirm?
No pain, no gain, no site!

Milbo

  • Virtuemart Projectleader
  • Administrator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 8986
  • VM3.2 Cached and Optimized
    • VM3 Extensions
  • VirtueMart Version: VirtueMart 3 on joomla 3
Re: Sort by manufacturer not work with viruemart 3.2.2
« Reply #1 on: May 19, 2017, 16:40:45 pm »
in the FE? product browse view?
I should fix your bug, please support the VirtueMart project and become a member
______________________________________
Extensions approved by the core team: http://extensions.virtuemart.net/

Venci Gentchev

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 73
    • Bulgarian Computer Store
Re: Sort by manufacturer not work with viruemart 3.2.2
« Reply #2 on: May 19, 2017, 17:07:58 pm »
Hi, Milbo.
In the product browse page and only in a language other than English (bulgarian).
When the page is in English, everything is ok.

When the selected language is Bulgarian (it is default), only 1 manufacturer is shown in the browse page. No option to choose another.

If I include a manufacturer selection filter (I use Custom filter Pro), I can see all the manufacturers. If I choose the same manufacturer, there is no problem. But if I choose one of the others - white screen with a message: "Unsupported operand types".
No pain, no gain, no site!

Venci Gentchev

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 73
    • Bulgarian Computer Store
Re: Sort by manufacturer not work with viruemart 3.2.2
« Reply #3 on: May 19, 2017, 18:45:11 pm »
I finally found the problem.
Everything comes from the option "Dual Fallback".
After updating the VM from 3.2.1 to 3.2.2, this option appears and is checked by default. When turned off, the problem described above disappears.

Not that I know exactly what "Dual Fallback" does.
Can anybody say something about it? What is this option for?
No pain, no gain, no site!

Miku

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 76
  • A beginner
  • VirtueMart Version: 3.0.18, J!3.6.4
Not that I know exactly what "Dual Fallback" does.
Can anybody say something about it? What is this option for?
https://forum.virtuemart.net/index.php?topic=137512.0

Venci Gentchev

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 73
    • Bulgarian Computer Store
Thank you, Miku.
No pain, no gain, no site!