Author Topic: Custom fields suddenly stopped working in administrator  (Read 565 times)

cvrak

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 52
  • A beginner
Custom fields suddenly stopped working in administrator
« on: April 06, 2017, 17:32:53 pm »
Hi,

I'm designing a e-shop, and face a strange problem: I've set a multivariant custom fields and for some time, they worked fine.
Suddenly, adding new products it's not possible to add the multivariant custom fields.
I use VM3.0.18, Joomla 3.6.5, PHP 5.538

What can I do to fix it??
Chris

cvrak

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 52
  • A beginner
Re: Custom fields suddenly stopped working in administrator
« Reply #1 on: April 11, 2017, 11:06:03 am »
Trying to figure out what's wrong, I've set error reporting --> max. No errors...
Seems that the pull down menu for choosing custom fields is dead...
It's frustrating, some days ago was working fine.
Is it possible that admin template could cause the problem?
VM 3.0.18  -  Joomla 3.6.5   -  PHP 5.5.38

Any ideas?
thanks

Milbo

  • Virtuemart Projectleader
  • Administrator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 9328
  • VM3.2 Cached and Optimized
    • VM3 Extensions
  • VirtueMart Version: VirtueMart 3 on joomla 3
Re: Custom fields suddenly stopped working in administrator
« Reply #2 on: April 13, 2017, 10:08:24 am »
How many products do you have as children already? you should update to vm3.2.1, I think this got fixed
I should fix your bug, please support the VirtueMart project and become a member
______________________________________
Extensions approved by the core team: http://extensions.virtuemart.net/

cvrak

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 52
  • A beginner
Re: Custom fields suddenly stopped working in administrator
« Reply #3 on: April 14, 2017, 11:03:51 am »
How many products do you have as children already? you should update to vm3.2.1, I think this got fixed

Hi,

I think I have about 200 children oblects. It sounds strange to cause the problem.
I'll try the update and let you know.

cvrak

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 52
  • A beginner
Re: Custom fields suddenly stopped working in administrator
« Reply #4 on: April 14, 2017, 11:13:38 am »
I installed VM 3.2.0.
The problem remains...
Any ideas??

Milbo

  • Virtuemart Projectleader
  • Administrator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 9328
  • VM3.2 Cached and Optimized
    • VM3 Extensions
  • VirtueMart Version: VirtueMart 3 on joomla 3
Re: Custom fields suddenly stopped working in administrator
« Reply #5 on: April 14, 2017, 11:27:55 am »
vm3.2.1, then you can have more than 200
I should fix your bug, please support the VirtueMart project and become a member
______________________________________
Extensions approved by the core team: http://extensions.virtuemart.net/

cvrak

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 52
  • A beginner
Re: Custom fields suddenly stopped working in administrator
« Reply #6 on: April 14, 2017, 11:38:03 am »
vm3.2.1, then you can have more than 200

My mistake, VM 3.2.1
The problem remains, I have another one!

In product view, category is not showing, VM tries to load category structure. See attached pic

cvrak

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 52
  • A beginner
Re: Custom fields suddenly stopped working in administrator
« Reply #7 on: April 24, 2017, 18:35:47 pm »
After many many attempts to upgrade http://forum.virtuemart.net/index.php?action=post;quote=480609;topic=137220.15  I'm back to square 1.
The problem with custom fields remains...
Can anyone pls help??

cvrak

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 52
  • A beginner
Re: Custom fields suddenly stopped working in administrator
« Reply #8 on: May 04, 2017, 20:23:20 pm »
URGENT!!
After upgrading to Joomla 3.7.0 & PHP ver 7, the problem is bigger:
In all products with custom fields created before the problem, now it's not possible to modify custom fields, because they are not visible!! This happens only to backend. VM 3.0.18
Pls can anyone help??