Author Topic: I need to do only a custom field that applies to all my products  (Read 2645 times)

alcweb

  • Beginner
  • *
  • Posts: 2
Hello , Can you help me ?

I need to do only a custom field that applies to all my products

franzpeter

  • 3rd party VirtueMart Developer
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 467
    • 2in1-online | Software, Mac, PC, Netzwerk, Drucker, Pad, Display
  • VirtueMart Version: Virtuemart 3.2.6
Re: I need to do only a custom field that applies to all my products
« Reply #1 on: July 02, 2016, 13:05:05 pm »
Can you please explain what you mean? Do you mean that you have already products and you want to create a custom field, what would be with same content for all products? Or do you have no products at the moment and start from scratch?

alcweb

  • Beginner
  • *
  • Posts: 2
Re: I need to do only a custom field that applies to all my products
« Reply #2 on: July 13, 2016, 05:47:56 am »
all products are created , I need to add a custom field (the same custom field ) to all

PRO

  • Global Moderator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 10373
  • VirtueMart Version: 3+
Re: I need to do only a custom field that applies to all my products
« Reply #3 on: July 13, 2016, 15:03:38 pm »
all products are created , I need to add a custom field (the same custom field ) to all

do you have CSVImproved   ?

easy with it. Or, can also be done with database

how many products do you have?
J3.9+ VM 3.4.2
Slowest Page Speed Score (88) (Category)
Fastest Page Speed Score (94-96) (productdetails)

Studio 42

  • Contributing Developer
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 4042
  • Joomla & Virtuemart developper
    • Studio 42 - Virtuemart & Joomla extentions
  • VirtueMart Version: 2.6 & 3
Re: I need to do only a custom field that applies to all my products
« Reply #4 on: July 13, 2016, 17:58:34 pm »
Hi alcweb,
You can do this with the tool here : http://shop.st42.fr/en/products/vm-be-pro-batch-product-edit.htm
It work for all standard product custom fields and some custom fields plugins too.
Use "Ask a question" if you need more details.
Regards

Anastasia666

  • Beginner
  • *
  • Posts: 7
  • A beginner
  • Skype Name: vh6661666
Re: I need to do only a custom field that applies to all my products
« Reply #5 on: July 24, 2016, 21:20:50 pm »
Здравствуйте. Привет из России.

У меня проблема с формой заказа на сайте. Сейчас она очень неудобная, неэффективная и не информативная. Я бы хотела предложить сделать форму по моим представлениям, поскольку в ней отражены именно те данные, которые нужны для магазина. На сегодняшний день разработчики мне говорят, что это сделать невозможно, что нужно переписать весь движок, а мне и надо-то, чтобы лист заказа влезал в экран монитора, там содержались сведения об ответственном лице, который взял заказ, о поставщике, у которого берем заказанный товар, о транспортной компании, которая везет товар, статус без истории, возможность выбрать товар из журнала товаров, если дополнительные услуги, то вбить в ручную, и расчет предполагаемой прибыли.

Я приложила форму.

И еще, при обновлении на 3 версию движка у меня слетело 800 позиций товара, поскольку в обновлении было заложено недостаточное количество допустимых знаков. У меня информацию или обрезало, или позиция заблокировалась.
Пожалуйста, сделайте так, чтобы этого не происходило больше, восстановление оказалось возможным только через удаление позиции.

К сожалению, я не могу приложить форму заказа.




                                          

jenkinhill

  • UK Web Developer & Consultant
  • Global Moderator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 27565
  • Always on vacation
    • Jenkin Hill Internet
Re: I need to do only a custom field that applies to all my products
« Reply #6 on: July 24, 2016, 23:44:59 pm »
Please, this is an English speaking forum. And explain what this has got to do with VirtueMart.

Пожалуйста, это английский говорящий форум.
Kelvyn

Jenkin Hill Internet,
Lowestoft, Suffolk, UK

Unsolicited PMs/emails will be ignored.

Please mention your VirtueMart, Joomla and PHP versions when asking a question in this forum

Currently using VM 3.6.8.10197 on Joomla 3.9.13 PHP 7.0.33

Anastasia666

  • Beginner
  • *
  • Posts: 7
  • A beginner
  • Skype Name: vh6661666
Re: I need to do only a custom field that applies to all my products
« Reply #7 on: July 26, 2016, 05:22:03 am »
Hello. Greetings from Russia.

I have a problem with the order form on the website. Now it is very inconvenient, inefficient, and not informative. Site developer says that such a form that would be useful for all sellers engine developed by you, does not allow.

I would like to offer to make the form in my view, in that they reflect exactly the data that are needed for any magazinaazina. To date, the developers tell me that this is not possible, you need to rewrite the entire engine, and to me, and should be something that the order form is fully reflected in the screen, there is contained information about the responsible person who took the order, the supplier, which take the ordered goods, a transport company which carries goods, status, without history, the ability to choose a product from the magazine goods if additional services, then drive in hand, and the calculation of the expected profit.

I put the form in the first message. I do not know how to translate into English, but there and everything is clear.

And yet, when you upgrade to version 3 of the engine I flew down 800 commodity positions because an insufficient number of valid characters were incorporated in the update. I have information cuts, or locked position.

Please make sure that this does not happen more killed Recovery product positions was possible only through their removal and creation of new ones. I had to drive all the goods again.

Anastasia666

  • Beginner
  • *
  • Posts: 7
  • A beginner
  • Skype Name: vh6661666
Re: I need to do only a custom field that applies to all my products
« Reply #8 on: July 26, 2016, 05:35:49 am »
I beg you to send the developers the order form. Let her look, and translate. I'm sure she liked it. I have it in Excel, but unfortunately your form does not allow for such an extension to attach.

I beg you. Very very.

GJC Web Design

  • 3rd party VirtueMart Developer
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 9175
  • Virtuemart, Joomla & php developer
    • GJC Web Design
  • VirtueMart Version: 3.4.2
Re: I need to do only a custom field that applies to all my products
« Reply #9 on: July 26, 2016, 12:08:04 pm »
@ Anastasia666

I also translated your post by Google and to be honest the translation makes zero sense to me....

You need to explain in simple terms what u want
GJC Web Design
VirtueMart and Joomla Developers - php developers http://www.gjcwebdesign.com
VM3 AusPost Shipping Plugin - e-go Shipping Plugin - VM3 Postcode Shipping Plugin - Radius Shipping Plugin - VM3 NZ Post Shipping Plugin - AusPost Estimator
Samport Payment Plugin - EcomMerchant Payment Plugin - ccBill payment Plugin
VM2 Product Lock Extension - VM2 Preconfig Adresses Extension - TaxCloud USA Taxes Plugin - Virtuemart  Product Review Component
http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/67210
Contact for any VirtueMart or Joomla development & customisation

jenkinhill

  • UK Web Developer & Consultant
  • Global Moderator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 27565
  • Always on vacation
    • Jenkin Hill Internet
Re: I need to do only a custom field that applies to all my products
« Reply #10 on: July 26, 2016, 13:07:51 pm »
And tell us if you are using VirtueMart with your Joomla...............
Kelvyn

Jenkin Hill Internet,
Lowestoft, Suffolk, UK

Unsolicited PMs/emails will be ignored.

Please mention your VirtueMart, Joomla and PHP versions when asking a question in this forum

Currently using VM 3.6.8.10197 on Joomla 3.9.13 PHP 7.0.33

Anastasia666

  • Beginner
  • *
  • Posts: 7
  • A beginner
  • Skype Name: vh6661666
Re: I need to do only a custom field that applies to all my products
« Reply #11 on: July 26, 2016, 14:27:18 pm »
Yes, I use VirtueMart with your Joomla.
velesperm.ru

Do you have e-mail?
Its I have an_vh@mail.ru


I'll give you Screen and new form I need

Anastasia666

  • Beginner
  • *
  • Posts: 7
  • A beginner
  • Skype Name: vh6661666
Re: I need to do only a custom field that applies to all my products
« Reply #12 on: July 26, 2016, 17:42:11 pm »
I've attached a screenshot in the document and their explanations (Google to the rescue!)


Studio 42

  • Contributing Developer
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 4042
  • Joomla & Virtuemart developper
    • Studio 42 - Virtuemart & Joomla extentions
  • VirtueMart Version: 2.6 & 3
Re: I need to do only a custom field that applies to all my products
« Reply #13 on: July 26, 2016, 23:04:00 pm »
It's a forum here, can you not do some effort to simplify the help?
Why you don't upload the image directly ?

Anastasia666

  • Beginner
  • *
  • Posts: 7
  • A beginner
  • Skype Name: vh6661666
Re: I need to do only a custom field that applies to all my products
« Reply #14 on: July 26, 2016, 23:59:32 pm »
And where to? Help me to give this form and notes for developers VirtueMart.