Author Topic: I cant Upload Category or Product Images  (Read 807 times)

cobra919

  • Beginner
  • *
  • Posts: 3
  • A beginner
I cant Upload Category or Product Images
« on: October 21, 2015, 20:49:25 pm »
Hello, i have a problem i cant upload Product Images or Category Images, idk why. if i press safe i get SERVER ERROR. in the other Browser i get nothing.
if i write the url to the picture, they dont safe it.
If i upload Pictures to the media files it works...
i hope one can help me

GJC Web Design

  • 3rd party VirtueMart Developer
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 9245
  • Virtuemart, Joomla & php developer
    • GJC Web Design
  • VirtueMart Version: 3.6.8
Re: I cant Upload Category or Product Images
« Reply #1 on: October 21, 2015, 21:06:17 pm »
Unlikely unless you find out what the server error  IS....

plenty of posts on here about how to do that..  search error 500
GJC Web Design
VirtueMart and Joomla Developers - php developers http://www.gjcwebdesign.com
VM3 AusPost Shipping Plugin - e-go Shipping Plugin - VM3 Postcode Shipping Plugin - Radius Shipping Plugin - VM3 NZ Post Shipping Plugin - AusPost Estimator
Samport Payment Plugin - EcomMerchant Payment Plugin - ccBill payment Plugin
VM2 Product Lock Extension - VM2 Preconfig Adresses Extension - TaxCloud USA Taxes Plugin - Virtuemart  Product Review Component
http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/67210
Contact for any VirtueMart or Joomla development & customisation

cobra919

  • Beginner
  • *
  • Posts: 3
  • A beginner
Re: I cant Upload Category or Product Images
« Reply #2 on: October 21, 2015, 21:39:03 pm »
i dont find... idk what i have to do... i only a beginner...

jenkinhill

  • UK Web Developer & Consultant
  • Global Moderator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 27605
  • Always on vacation
    • Jenkin Hill Internet
Re: I cant Upload Category or Product Images
« Reply #3 on: October 21, 2015, 23:12:53 pm »
Kelvyn

Jenkin Hill Internet,
Lowestoft, Suffolk, UK

Unsolicited PMs/emails will be ignored.

Please mention your VirtueMart, Joomla and PHP versions when asking a question in this forum

Currently using VM 3.6.10.10211 on Joomla 3.9.13 PHP 7.0.33