Author Topic: debug line in shipping part of checkout  (Read 451 times)

zenzone

  • Beginner
  • *
  • Posts: 2
  • A beginner
debug line in shipping part of checkout
« on: September 04, 2015, 07:46:59 am »
Hi there,

When I get to the select shipment part of the checkout process...I get this debug which appears on top...

Debug Line 973 $cart->$mid

I have no debugging selected in Joomla or in Virtuemart...

I am using:

Joomla 3.4.3
Virtuemart 3.0.9
PHP 5.4.41
Site is running OS Linux p

The site address is www.zen-zone.co.nz

Does anyone know how I can fix this?





GJC Web Design

  • 3rd party VirtueMart Developer
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 8892
  • Virtuemart, Joomla & php developer
    • GJC Web Design
  • VirtueMart Version: 3.4.2
Re: debug line in shipping part of checkout
« Reply #1 on: September 04, 2015, 14:00:02 pm »
Switch off debugging in the NZ Post plugin?
GJC Web Design
VirtueMart and Joomla Developers - php developers http://www.gjcwebdesign.com
VM3 AusPost Shipping Plugin - e-go Shipping Plugin - VM3 Postcode Shipping Plugin - Radius Shipping Plugin - VM3 NZ Post Shipping Plugin - AusPost Estimator
Samport Payment Plugin - EcomMerchant Payment Plugin - ccBill payment Plugin
VM2 Product Lock Extension - VM2 Preconfig Adresses Extension - TaxCloud USA Taxes Plugin - Virtuemart  Product Review Component
http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/67210
Contact for any VirtueMart or Joomla development & customisation

zenzone

  • Beginner
  • *
  • Posts: 2
  • A beginner
Re: debug line in shipping part of checkout
« Reply #2 on: September 04, 2015, 23:05:48 pm »
Aaaaah! Found it!!! One of the shipping methods had debugging on....you are the champion!