Author Topic: 404 when searching and then sorting  (Read 1023 times)

alatak

  • Contributing Developer
  • Full Member
  • *
  • Posts: 2047
    • alatak.net
404 when searching and then sorting
« on: June 26, 2017, 09:23:03 am »
Hello

With this version  the latest version 3.2.3 or the previous one vm3.2.2, I get a 404 when i try to search for an item and then sort it with one.


K&K media production

  • VirtueMart Developer Team
  • Global Moderator
  • Full Member
  • *
  • Posts: 838
  • VirtueMart Version: VM3 on J3
Re: 404 when searching and then sorting
« Reply #1 on: June 26, 2017, 10:59:40 am »
should be solved, try 3.2.3 9587

alatak

  • Contributing Developer
  • Full Member
  • *
  • Posts: 2047
    • alatak.net
Re: 404 when searching and then sorting
« Reply #2 on: June 27, 2017, 08:01:06 am »
Hello Maik,

Thank you. Yes it is fixed.

alatak

  • Contributing Developer
  • Full Member
  • *
  • Posts: 2047
    • alatak.net
Re: 404 when searching and then sorting
« Reply #3 on: June 27, 2017, 08:10:10 am »
Hello Maik

Acutally it works now, but if SEF is off.
If sef is ON, it does not

alatak

  • Contributing Developer
  • Full Member
  • *
  • Posts: 2047
    • alatak.net
Re: 404 when searching and then sorting
« Reply #4 on: June 28, 2017, 09:43:31 am »
Hello

How to reproduce the problem:
- search for a keyword
- and the select the manufacturer

On this website
https://www.bms65.com

search for "couteau" for example and then sort by manufacturer
you get the URL
https://www.bms65.com/pieces-detachees-electromenager-accessoires/manufacturer/beaba/couteau?manage=0

the keyword "search is missing in the URL

If the URL was
https://www.bms65.com/pieces-detachees-electromenager-accessoires/manufacturer/beaba/search/couteau?manage=0 then the result is correct

note the difference:
https://www.bms65.com/pieces-detachees-electromenager-accessoires/manufacturer/beaba/search/couteau?manage=0

alatak

  • Contributing Developer
  • Full Member
  • *
  • Posts: 2047
    • alatak.net
Re: 404 when searching and then sorting
« Reply #5 on: June 30, 2017, 08:08:59 am »
Hello
The problem has been solved by Max yesterday. I have tested it.
The fix will be available in the next release.

serge-web54

  • Beginner
  • *
  • Posts: 49
Re: 404 when searching and then sorting
« Reply #6 on: July 04, 2017, 09:26:44 am »
ok, that works, but ...
when searching a product the list of manufacturer should contains only manufacturers that have those products, at this time it contains all producters even those who aren't related with these products.