Author Topic: [solved] more than one user is set as vendor?  (Read 2512 times)

mbrando

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 68
    • www.JIKOmetrix.net
[solved] more than one user is set as vendor?
« on: April 09, 2014, 00:22:32 am »
Hello,

I see this error on the configuration screen.

Quote
You are using single vendor mode, but it seems more than one user is set as vendor

The site was recently migrated from J15 and VM1.1 to J25 and VM2.x.

-Mike
Reliable Web Hosting www.JIKOmetrix.net

jenkinhill

  • UK Web Developer & Consultant
  • Global Moderator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 25570
  • Always on vacation
    • Jenkin Hill Internet
Re: more than one user is set as vendor?
« Reply #1 on: April 09, 2014, 11:40:23 am »
VM Configuration/Shop / Advanced Settings / Enable Multivendor (experimental only for developers)  = None
Kelvyn

Jenkin Hill Internet,
Keswick, Lake District

Unsolicited PMs/emails will be ignored.

Please mention your VirtueMart, Joomla and PHP versions when asking a question in this forum

Currently using VM3.2.0 on Joomla 3.6.5 PHP 7.0.12

Testing VM3.2.1 on J!3.6.5 and J!3.7B3

mbrando

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 68
    • www.JIKOmetrix.net
Re: more than one user is set as vendor?
« Reply #2 on: April 09, 2014, 14:36:27 pm »
Hello,

I have set this to 'none', saved twice and it still says,'You are using single vendor mode, but it seems more than one user is set as vendor'.

How can I see who is set as a vendor?

- Mike
Reliable Web Hosting www.JIKOmetrix.net

jenkinhill

  • UK Web Developer & Consultant
  • Global Moderator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 25570
  • Always on vacation
    • Jenkin Hill Internet
Re: more than one user is set as vendor?
« Reply #3 on: April 09, 2014, 15:28:21 pm »
Turn multivendor on and then go to Orders & Shoppers/Shoppers where you will see a Vendor? column - that will show you who is set as vendor.
Kelvyn

Jenkin Hill Internet,
Keswick, Lake District

Unsolicited PMs/emails will be ignored.

Please mention your VirtueMart, Joomla and PHP versions when asking a question in this forum

Currently using VM3.2.0 on Joomla 3.6.5 PHP 7.0.12

Testing VM3.2.1 on J!3.6.5 and J!3.7B3

mbrando

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 68
    • www.JIKOmetrix.net
Re: more than one user is set as vendor?
« Reply #4 on: April 09, 2014, 15:53:06 pm »
Hello,

Thank you that worked. :-)

- Mike
Reliable Web Hosting www.JIKOmetrix.net

rage76

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 73
Re: [solved] more than one user is set as vendor?
« Reply #5 on: January 01, 2017, 19:43:24 pm »
I am on J3.6.5 / VM3.0.18

I am also getting this Warning: You are using single vendor mode, but it seems more than one user is set as vendor.

This is after I restored my akeeba backup from localhost on to a webserver and I tried switching between single/multi vendor but no other user is marked as vendor and the issue is not getting resolved.

Any suggestions?


GJC Web Design

  • 3rd party VirtueMart Developer
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 7282
  • Virtuemart, Joomla & php developer
    • GJC Web Design
  • VirtueMart Version: 2.6.22 & 3.0.16
Re: [solved] more than one user is set as vendor?
« Reply #6 on: January 01, 2017, 23:11:16 pm »
check directly the v#__virtuemart_vmusers -- look in the column  user_is_vendor and change to 0 the one that shouldn't be vendor
GJC Web Design
VirtueMart and Joomla Developers - php developers http://www.gjcwebdesign.com
VM3 AusPost Shipping Plugin - e-go Shipping Plugin - VM3 Postcode Shipping Plugin - Radius Shipping Plugin - VM3 NZ Post Shipping Plugin - AusPost Estimator
Samport Payment Plugin - EcomMerchant Payment Plugin - ccBill payment Plugin
VM2 Product Lock Extension - VM2 Preconfig Adresses Extension - TaxCloud USA Taxes Plugin - Virtuemart  Product Review Component
http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/67210
Contact for any VirtueMart or Joomla development & customisation

rage76

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 73
Re: [solved] more than one user is set as vendor?
« Reply #7 on: January 02, 2017, 18:35:46 pm »
Hello & thanks for replying.

I did what you said GJC, but there is only 1 (one) user who is vendor. What now?

VMTemplates.net

  • 3rd party VirtueMart Developer
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 104
  • VirtueMart Templates Developer
    • VirtueMartTemplates.net
  • VirtueMart Version: 3.0.18
Re: [solved] more than one user is set as vendor?
« Reply #8 on: January 03, 2017, 11:33:55 am »
Hi,

check users ID in your sql. This issue sometimes occurs using akeeba backup.

Thanks,
Jason.
We develop VirtueMart templates since 2008
https://www.virtuemarttemplates.net/
Join the VirtueMart Templates Club today and get an access to over 50 VirtueMart templates
https://www.virtuemarttemplates.net/template-club.html
If you need a custom VirtueMart Template design please visit https://www.virtuemarttemplates.net/custom-virtuemart-template-design.html
Visit our new shop https://demo.virtuemarttemplates.net/
Join the VirtueMart Templates Club, purchase the template or order one of our services like Hosting, Website Maintenance, Security and Optimization, Template Customization and more

rage76

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 73
Re: [solved] more than one user is set as vendor?
« Reply #9 on: January 03, 2017, 12:58:26 pm »
What do I need to check for in the User ID?