Author Topic: registration 500 error  (Read 472 times)

pixelartmedia

  • Beginner
  • *
  • Posts: 3
registration 500 error
« on: February 23, 2014, 03:51:20 am »
Hi,

I came across issue that is giving me headache for last couple of days, trying to search forum but cannot find answer :( I'm getting internal server 500 every time when trying to register new user and for e.g. username already exist, passwords don't match or email address already exist - rather that getting error alert in template <jdoc:include type="message" /> I see 500 internal server error. When I'm using Joomla system registration then everything is fine, registration and validation process is ok but I need to use VirtueMart registration page for shop customers. I've tried default joomla template and getting same problem ;( Please help

VirtueMart 2.0.26d  Joomla 2.5.18  PHP 5.3.14

pixelartmedia

  • Beginner
  • *
  • Posts: 3
Re: registration 500 error
« Reply #1 on: February 23, 2014, 05:33:23 am »
downgraded VirtueMart to 2.0.24 and registration validation is ok, but still I would like to use latest versions due the security fixes....

Milbo

  • Virtuemart Projectleader
  • Administrator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 10070
  • VM3.2 Cached and Optimized
    • VM3 Extensions
  • VirtueMart Version: VirtueMart 3 on joomla 3
Re: registration 500 error
« Reply #2 on: February 24, 2014, 00:03:21 am »
What is with the vm2.5?
I should fix your bug, please support the VirtueMart project and become a member
______________________________________
Extensions approved by the core team: http://extensions.virtuemart.net/

pixelartmedia

  • Beginner
  • *
  • Posts: 3
Re: registration 500 error
« Reply #3 on: February 27, 2014, 15:37:32 pm »
Hi Milbo,

I haven't tried on VM2.5, after downgrade I've updated VM to the latest available version and problem seems to be gone.... don't really know if something went wrong during first installation - didn't get any errors.

I had fresh, clean server, installed latest joomla and VM - problem with registration validation :( installed previous version on top of that and updated to latest via virtuemart-aio and problem is gone!....but know I have some issues with language strings on emails - when placing an order I'm getting email with title "COM_VIRTUEMART_MAIL_SUBJ_SHOPPER_H" ??