Author Topic: Custom fields stopped workng  (Read 614 times)

ruisdb

  • Beginner
  • *
  • Posts: 12
  • VirtueMart Version: 3.2.2
Custom fields stopped workng
« on: January 06, 2014, 20:26:21 pm »
Hello. I had a custom field for the number of pages Ii own a bookstore).
Created with no problem, data introduced with no problem. It has no cart attribute: it's just an extra information for the customer.
I've used the integer data.
But recently (i cant't determibe exactly when) i can't any more introduce data.
In the products previouslt created i can see the custom field data and i can also edit it with success.
But if i create a new product i can't insert the custom field.
I go to "custom fields", i choose "number of pages" and nothing happens.
If i try to create another kind of custom field i have no problems creating it. But when i try to insert data nothing happens.
I am using joomla 2.5.17; vm 2.0.26a; php 5.3.28
In the data base, virtuemart_customs shows all the custom fields i've created, with the proper configurations
Can some one give me a clue of where to search for a solution?
Thanks.

balai

  • 3rd party VirtueMart Developer
  • Full Member
  • *
  • Posts: 1374
Re: Custom fields stopped workng
« Reply #1 on: January 07, 2014, 10:56:22 am »
Check your browser's error console for possible errors when you are trying to add the CF

ruisdb

  • Beginner
  • *
  • Posts: 12
  • VirtueMart Version: 3.2.2
Re: Custom fields stopped workng
« Reply #2 on: January 07, 2014, 18:17:48 pm »
The problem was the plugin of the Button - Simple Image Gallery Pro.
I 've put if of and everythng seems ok.