Author Topic: Since update to Virtuemart 2.0.24b - Virtuemart SEO not working correctly  (Read 1088 times)

anna_w27

  • Beginner
  • *
  • Posts: 25
Joomla 2.5.16

I've updated yesterday to Virtuemart version 2.0.24b.
Since then I have the following message displayed in configuration: "Flag for selected language nl-NL is missing"

What does this message mean? Where can I add this flag?

And another question. Since the update when at the frontend someone searches for a product, it doesn't show the results but redirects to the home page. When I turned off Virtuemart SEO, it worked correctly again. But did you make any adjustments which can cause this problem?

Milbo

  • Virtuemart Projectleader
  • Administrator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 10158
  • VM3.9 Eagle Owl
    • VM3 Extensions
  • VirtueMart Version: VirtueMart 3 on joomla 3
Re: Since update to Virtuemart 2.0.24b - Virtuemart SEO not working correctly
« Reply #1 on: November 21, 2013, 12:16:10 pm »
You must create a content in joomla language manager for NL, then you shoud have your flag.
Which search do you mean? The last change of the router is of 25. October and was for the ordering of products using SEF
Should I fix your bug, please support the VirtueMart project and become a member
______________________________________
Extensions approved by the core team: http://extensions.virtuemart.net/

anna_w27

  • Beginner
  • *
  • Posts: 25
Re: Since update to Virtuemart 2.0.24b - Virtuemart SEO not working correctly
« Reply #2 on: November 21, 2013, 13:19:02 pm »
Thank you for your reply. The problem with the flag is solved.

Then with search I mean the virtuemart product/article search module.

My VM search plugin is enabled, and the module as well.
Now when someone searches for a product in the frontend (in the module) the page doesn't show the search results but it redirects to my homepage.

In Virtuemart -> Configuration -> SEO configuration I've checked 'turn off SEO', and then it's working correctly.

Everything else works correctly except the search module.

Milbo

  • Virtuemart Projectleader
  • Administrator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 10158
  • VM3.9 Eagle Owl
    • VM3 Extensions
  • VirtueMart Version: VirtueMart 3 on joomla 3
Re: Since update to Virtuemart 2.0.24b - Virtuemart SEO not working correctly
« Reply #3 on: November 21, 2013, 14:19:39 pm »
Hmm strange, sorry I have no clue. It works for me with sef and also with url rewrite on and without sef.
Should I fix your bug, please support the VirtueMart project and become a member
______________________________________
Extensions approved by the core team: http://extensions.virtuemart.net/

janjoomla

  • Beginner
  • *
  • Posts: 11
Re: Since update to Virtuemart 2.0.24b - Virtuemart SEO not working correctly
« Reply #4 on: November 22, 2013, 11:54:49 am »
I have the same problem with the "Flag for selected language nl-NL is missing" after same update. What do you mean with content in language manager? I installed the translation files and activated them in de language manager. But still get this message.

Solved: OK. I found what to do. Create an extra nl-NL entry in Content (inhoud).

Milbo

  • Virtuemart Projectleader
  • Administrator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 10158
  • VM3.9 Eagle Owl
    • VM3 Extensions
  • VirtueMart Version: VirtueMart 3 on joomla 3
Re: Since update to Virtuemart 2.0.24b - Virtuemart SEO not working correctly
« Reply #5 on: November 22, 2013, 12:22:26 pm »
Yepp, the error was already before there. I just added a Warning about that.
Should I fix your bug, please support the VirtueMart project and become a member
______________________________________
Extensions approved by the core team: http://extensions.virtuemart.net/

jacek_arwal

  • Beginner
  • *
  • Posts: 2
Re: Since update to Virtuemart 2.0.24b - Virtuemart SEO not working correctly
« Reply #6 on: November 25, 2013, 09:49:41 am »
What do you mean 'content' ? Should I make this entry in folder , and if in wchich folder ?