Author Topic: Product Images not displaying in Modal pop up for Safari  (Read 2910 times)

hconsalvi

  • Beginner
  • *
  • Posts: 7
Product Images not displaying in Modal pop up for Safari
« on: September 02, 2013, 02:36:34 am »
Hi,

I'm having serious issues with the modal popup in Safari only.  All other browsers are working fine, but in Safari, I get a blank box pop up with no image displayed.  Anyone have this issue yet and fixed it?  My client is a die hard Mac user and is freaking out!

Maxim Pishnyak

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 2656
Re: Product Images not displaying in Modal pop up for Safari
« Reply #1 on: September 02, 2013, 08:35:05 am »
Link, VM version?

Could you inspect your issue with Safari Inspector?
You can support Community by voting for Project on the JED
https://extensions.joomla.org/extension/virtuemart/#reviews
Join us at
https://twitter.com/virtuemart

alatak

  • Contributing Developer
  • Full Member
  • *
  • Posts: 2048
    • alatak.net
Re: Product Images not displaying in Modal pop up for Safari
« Reply #2 on: September 02, 2013, 09:25:33 am »
Hello
I do not have problem with eh default template. What is the URL of your website?

hconsalvi

  • Beginner
  • *
  • Posts: 7
Re: Product Images not displaying in Modal pop up for Safari
« Reply #3 on: September 02, 2013, 18:38:50 pm »
Link: http://bellainnovations.net/temp_sites/scrappy/apparel/dresses/miss-polka-dot-dress-detail
Joomla Version 2.5
Virtumart 2 Version  2.0.22a

I don't have a testing environment for Safari, so I can't figure out what the issue is :(

Maxim Pishnyak

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 2656
Re: Product Images not displaying in Modal pop up for Safari
« Reply #4 on: September 03, 2013, 09:56:23 am »
Your Safari Version?

Could you reproduce issue on other computers?
You can support Community by voting for Project on the JED
https://extensions.joomla.org/extension/virtuemart/#reviews
Join us at
https://twitter.com/virtuemart

jenkinhill

  • UK Web Developer & Consultant
  • Global Moderator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 28456
  • Always on vacation
    • Jenkin Hill Internet
Re: Product Images not displaying in Modal pop up for Safari
« Reply #5 on: September 03, 2013, 12:25:25 pm »
Works OK using Safari 5.0.5 on Win7

Kelvyn

Jenkin Hill Internet,
Lowestoft, Suffolk, UK

Unsolicited PMs/emails will be ignored.

Please mention your VirtueMart, Joomla and PHP versions when asking a question in this forum

Currently using VirtueMart 4.0.12 10777  J 3.10.11 PHP 7.4.30

hconsalvi

  • Beginner
  • *
  • Posts: 7
Re: Product Images not displaying in Modal pop up for Safari
« Reply #6 on: September 04, 2013, 22:34:42 pm »
This issue is on a Mac & Ipad using Safari 6.0 - client is seeing it on 4 different machines, so it's not her settings...

Maxim Pishnyak

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 2656
Re: Product Images not displaying in Modal pop up for Safari
« Reply #7 on: September 04, 2013, 23:30:54 pm »
Could you inspect your issue with Safari Inspector?
You can support Community by voting for Project on the JED
https://extensions.joomla.org/extension/virtuemart/#reviews
Join us at
https://twitter.com/virtuemart

hconsalvi

  • Beginner
  • *
  • Posts: 7
Re: Product Images not displaying in Modal pop up for Safari
« Reply #8 on: September 05, 2013, 18:56:54 pm »
I can't inspect - I don't have the correct testing environment...client is using a Mac and I use a PC....not having issues with this on any Windows Explorers at all.

Maxim Pishnyak

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 2656
Re: Product Images not displaying in Modal pop up for Safari
« Reply #9 on: September 05, 2013, 20:31:39 pm »
You need to inspect on Mac.
You can support Community by voting for Project on the JED
https://extensions.joomla.org/extension/virtuemart/#reviews
Join us at
https://twitter.com/virtuemart

hconsalvi

  • Beginner
  • *
  • Posts: 7
Re: Product Images not displaying in Modal pop up for Safari
« Reply #10 on: September 05, 2013, 23:20:41 pm »
I understand, Maxim, but I don't have a Mac.  I was hoping that someone could see an issue with the code that may be fixable.  I''ve viewed in Safari for Windows, but it's not showing the same issues.