Author Topic: [solved]VmConfig::get ('vmlang_js', 1) // Return False  (Read 2018 times)

Florentp

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 86
[solved]VmConfig::get ('vmlang_js', 1) // Return False
« on: August 23, 2013, 18:37:10 pm »
Hi !

On my products pages, the vmlang js variable is empty, and it's seems to come from /administrator/components/com_virtuemart/helpers/config.php
At this line :

if (VmConfig::get ('vmlang_js', 1))  {

When is it supposed to return true or false ?

My website is multilanguage, and cause of this, when i'm adding a product to cart from english product page, the confirmation popup is in french.
Web programmer. Passionate.
PHP, SQL, Javascript, JQuery, css.
Skype : florent.indienboutique

Florentp

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 86
Re: VmConfig::get ('vmlang_js', 1) // Return False
« Reply #1 on: September 05, 2013, 16:33:42 pm »
Please, any idea ?
Nobody know that part of the code ? I just need to know in wich situation it take 0 or 1, to fix it.
Web programmer. Passionate.
PHP, SQL, Javascript, JQuery, css.
Skype : florent.indienboutique

Milbo

  • Virtuemart Projectleader
  • Administrator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 9838
  • VM3.2 Cached and Optimized
    • VM3 Extensions
  • VirtueMart Version: VirtueMart 3 on joomla 3
Re: VmConfig::get ('vmlang_js', 1) // Return False
« Reply #2 on: September 10, 2013, 13:15:17 pm »
I think this was a language fix not longer needed. I think we had it for j1.7 or so. Disable it
I should fix your bug, please support the VirtueMart project and become a member
______________________________________
Extensions approved by the core team: http://extensions.virtuemart.net/

Florentp

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 86
Re: VmConfig::get ('vmlang_js', 1) // Return False
« Reply #3 on: September 18, 2013, 12:25:31 pm »
Hi Milbo,
Thanks.

So any idea why the popup message is in french when i'm on english ?

This is the Ajax request :
Code: [Select]
GET http://www.mywebsite.fr/index.php?option=com_virtuemart&nosef=1&view=cart&task=addJS&format=json&customPlugin%255B21137%255D%255Bstockable%255D%255Bselectoptions1%255D%3DStandard%26customPlugin%255B21137%255D%255Bstockable%255D%255Bchild_id%255D%3D159021%26customPrice%255B1%255D%255B16%255D%3D21137%26quantity%255B%255D%3D1%26option%3Dcom_virtuemart%26view%3Dcart%26virtuemart_product_id%255B%255D%3D159020&_=1379499073378
Returned data :
Code: [Select]
{"stat":"1","msg":"<a class=\"continue\" href=\"\/\" >Poursuivre vos achats<\/a><a class=\"showcart floatright\" href=\"\/fr\/panier\">Voir le panier<\/a><h4>1 \u00e0 Porte-monnaie skulls rock ont \u00e9t\u00e9 ajout\u00e9s \u00e0 votre panier<\/h4><br style=\"clear:both\">\r\n"}
Have a try there : indienboutique.fr/en/porte-monnaie-skulls-rock2297-detail

I don't understand :/ Can it be a template problem?
Web programmer. Passionate.
PHP, SQL, Javascript, JQuery, css.
Skype : florent.indienboutique

Maxim Pishnyak

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 2657
Re: VmConfig::get ('vmlang_js', 1) // Return False
« Reply #4 on: September 18, 2013, 20:57:24 pm »
I don't understand :/ Can it be a template problem?
You could easily test this.

Florentp

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 86
Re: VmConfig::get ('vmlang_js', 1) // Return False
« Reply #5 on: September 23, 2013, 15:32:38 pm »
languagefilter plugin was not activate. Now it's activated, seems to work.
Thanks !
Web programmer. Passionate.
PHP, SQL, Javascript, JQuery, css.
Skype : florent.indienboutique