Author Topic: White window when clic Ask a Question over a product  (Read 1007 times)

jabatec

  • Beginner
  • *
  • Posts: 4
White window when clic Ask a Question over a product
« on: November 28, 2012, 17:03:41 pm »
Hi,
after reading the post of Ask a question, can not find anyone with the following error.
When clicking Ask a Question bottom, the window is open, is a white window with no content. I updated the installation, languages​​, activate/desactivate Ask a question option in backend, but problem is here.

If next url, you clic blue bottom "haga una pregunta", will see white window . Also attach img

http://goo.gl/obkNp

Template is Joomlabamboo ,  and I've been posting with them but we don't find that error will be in the Bamboo template
Joomla!.: 5.2.8
Virtuemart.: 2.0.14
Php 5.3

Appreciate any comment.
Thanks
Javier


[attachment cleanup by admin]

jenkinhill

  • UK Web Developer & Consultant
  • Global Moderator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 27431
  • Always on vacation
    • Jenkin Hill Internet
Re: White window when clic Ask a Question over a product
« Reply #1 on: November 28, 2012, 23:21:40 pm »
I notice that you are laoding two versions of jQuery -

<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.8.2/jquery.min.js" type="text/javascript"></script>
<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7/jquery.min.js" type="text/javascript"></script>

You should only load one, so turn one of them off. Then check the site again.

Anything in the server error logs?

In any case try using the Beez5 template instead to see if the window populates OK.
Kelvyn

Jenkin Hill Internet,
Lowestoft, Suffolk, UK

Unsolicited PMs/emails will be ignored.

Please mention your VirtueMart, Joomla and PHP versions when asking a question in this forum

Currently using VM 3.4.3.10057 on Joomla 3.9.8 PHP 7.0.33
Testing VM .3.6.0.10075 on Joomla 3.9.8

PRO

  • Global Moderator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 10330
  • VirtueMart Version: 3+
Re: White window when clic Ask a Question over a product
« Reply #2 on: November 28, 2012, 23:22:05 pm »
what happens when you disable the template override?
J3.9+ VM 3.4.2
Slowest Page Speed Score (88) (Category)
Fastest Page Speed Score (94-96) (productdetails)

jabatec

  • Beginner
  • *
  • Posts: 4
Re: White window when clic Ask a Question over a product
« Reply #3 on: November 30, 2012, 12:42:56 pm »
Hi  jenkinhill, Pro,
thanks for your attention.

I have done the following task, but window white is there

» Jquery.
disconnect in template, and only one jquery is loaded
» Overrides
Layout for your home page , select "no overrides"


I have te following task , and window ask a question Work Ok

»Beez2
Select Beez2 template default

Apache display some errors  , I have attached a pdf

Any indication is grateful
Regards
Javier




[attachment cleanup by admin]

PRO

  • Global Moderator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 10330
  • VirtueMart Version: 3+
Re: White window when clic Ask a Question over a product
« Reply #4 on: December 03, 2012, 23:19:48 pm »
why do your urls have spaces in them?


are you using a 3rd party sef component?

J3.9+ VM 3.4.2
Slowest Page Speed Score (88) (Category)
Fastest Page Speed Score (94-96) (productdetails)