Author Topic: [SOLVED] Can't acess product page in backend.  (Read 840 times)

MarcoFox

  • Beginner
  • *
  • Posts: 11
[SOLVED] Can't acess product page in backend.
« on: November 23, 2012, 15:49:50 pm »
Hello. I have a problem here.

After updating some products with some files for sale (using the digital media sales extension), I now cant acess the product page in the backend. Whenever I click on it, it waits a lot of time, and my chrome says "Server error". I have not made any other changes, and I have been doing this for 5 days, with no problem. Everything else seems to be working.

I already tried it on chrome and firefox, with the same results. Also tried logging out and in again, to no avail.

Is there a errorlog I can check to know what happened? Did this happen to anyone else?

Edit: Also, I can acess the products via "categories" menu.

Thank you.

MarcoFox

  • Beginner
  • *
  • Posts: 11
Re: Can't acess product page in backend.
« Reply #1 on: November 23, 2012, 17:36:42 pm »
Well, started working suddenly. I dont know why. Maybe it was a temporary server issue.

Thanks anyway.

MarcoFox

  • Beginner
  • *
  • Posts: 11
Re: [SOLVED] Can't acess product page in backend.
« Reply #2 on: November 23, 2012, 18:54:13 pm »
Now it locked back up again. I have no ideia whats going on. Is this random?

If anyone has any clues to what might be happening, please, feel free to reply. Thank you.

jenkinhill

  • UK Web Developer & Consultant
  • Global Moderator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 27474
  • Always on vacation
    • Jenkin Hill Internet
Re: [SOLVED] Can't acess product page in backend.
« Reply #3 on: November 23, 2012, 19:03:56 pm »
As you are the only one to ever report this it must be something to do with your setup/addons or with the server. The closest error I have seen was where a user was uploading large files for sale, so large that the site server ran out  of resources.
Kelvyn

Jenkin Hill Internet,
Lowestoft, Suffolk, UK

Unsolicited PMs/emails will be ignored.

Please mention your VirtueMart, Joomla and PHP versions when asking a question in this forum

Currently using VM 3.4.3.10057 on Joomla 3.9.10 PHP 7.0.33
Testing VM 3.5.0.10097 on Joomla 3.9.10