Author Topic: Product Module - Important option - Request  (Read 1602 times)

lipes

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 722
Product Module - Important option - Request
« on: October 13, 2012, 23:24:07 pm »
I want to request in the Virtuemart Product Module to we could choose Multiple Attribute in Category Selection of Category's ...

At the moment we can only select 1 category to display  .... We cant select products for more categories that we want/need like (ex: "Category A", "B", "F")
or in the other hand... by choosing the Category's that we dont want to display that products ... (ex: "Category C", "Z", "E")




Best Regards
VM V. online: J2.5.14 | VM 2.0.20a | SQL 5.1.70 | PHP 5.3.25

PRO

  • Global Moderator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 9890
Re: Featured Products - Important NEW option / Request!
« Reply #1 on: October 26, 2012, 21:20:12 pm »
lipes,

not the best solution

but

You could make templates for the module

and skip cat ids with it
<?php foreach ($products as $product) {
//Code below added to module template
         if( ($product->virtuemart_category_id==7) OR  ($product->virtuemart_category_id==8) ) continue  ?>
"Banquet Tables Pro"
I do NOT do development work for hire.
My Custom Field Plugin Now with =Price
http://forum.virtuemart.net/index.php?topic=99678
My Shipping Plugin
http://forum.virtuemart.net/index.php?topic=100630.0

lipes

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 722
Re: Featured Products - Important option - Request
« Reply #2 on: February 04, 2013, 21:15:25 pm »
I am testing the 2.0.18a and i've checked that this module made no progress in features:
- we cannot select yet multiple categories.
- Or have a option to remove the product quantity selection +/- and input box.

BTW i found one problem:
- if we select in the Show Add-To-Cart Link? -> No
The products are not displayed in the row .. but all in column.
(List based ul-li or Div based) it's the same.
VM V. online: J2.5.14 | VM 2.0.20a | SQL 5.1.70 | PHP 5.3.25

ex3mist

  • Beginner
  • *
  • Posts: 18
Re: Featured Products - Important option - Request
« Reply #3 on: February 09, 2013, 17:03:08 pm »
Hello lipes,
You can use CSS to make products appear in a row - set "float:left" to its div's or li's.
Have you found a solution to display products from multiple categories?

Best regards,
Stoyan

lipes

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 722
Re: Product Module - Important option - Request
« Reply #4 on: April 23, 2013, 22:19:58 pm »
no solution yet....

PRO: i've tryed to apply your code
Code: [Select]
<?php foreach ($products as $product) {
//Code below added to module template
         
if( ($product->virtuemart_category_id==1) OR  ($product->virtuemart_category_id==2) OR ($product->virtuemart_category_id==3) OR  ($product->virtuemart_category_id==4) OR ($product->virtuemart_category_id==5) OR  ($product->virtuemart_category_id==6) OR ($product->virtuemart_category_id==7) OR  ($product->virtuemart_category_id==8) OR ($product->virtuemart_category_id==9) OR  ($product->virtuemart_category_id==10) ) continue  ?>

in bottom of the default.php
but isnt working..

also tryed in index.php file ... but get error too
VM V. online: J2.5.14 | VM 2.0.20a | SQL 5.1.70 | PHP 5.3.25

vicup

  • Beginner
  • *
  • Posts: 3
Re: Product Module - Important option - Request
« Reply #5 on: August 15, 2013, 23:12:49 pm »
Hi there!
Did someone find solution how to realize a multiple selection of categories in product's module? I need this function too so immediately. Thanks in advance.

VirtueMart Forum

Re: Product Module - Important option - Request
« Reply #5 on: August 15, 2013, 23:12:49 pm »