Author Topic: "Problems while loading image" when open the product detail page  (Read 11672 times)

bytelord

  • Nikos
  • Global Moderator
  • Full Member
  • *
  • Posts: 2369
Re: "Problems while loading image" when open the product detail page
« Reply #15 on: December 10, 2012, 20:59:59 pm »
Hi,

Under joomla Global Configuration -> Site -> SEO Settings -> set Search Engine Friendly URLs to No ... also for Use URL rewriting.

For your template overrides just rename the folder joomla_folder/template/your_joomla_template/html/com_virtuemart to something else ... just for testing, then you can renamed back.

Also please read this: http://docs.joomla.org/Beginners

Regards
Production: Joomla 2.5.8 | VM 2.0.14 | PHP 5.3.13
Testing     : Joomla 2.5.8 | VM 2.0.16 | PHP 5.3.8
Testing     : Joomla 2.5.8 |    VM 2.1   | PHP 5.3.8

- Don't Forget to mark thread as solved when it is solved!
- Please do not PM with support questions, use the forum!

bdimov

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 82
  • VirtueMart Version: 2.0.24
Re: "Problems while loading image" when open the product detail page
« Reply #16 on: December 10, 2012, 21:13:31 pm »
So I set the Search Engine Friendly Urls to No....
I upload again the three pictures in that category http://ognis.bg/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_category_id=109&Itemid=524 and now the thumbnail is here but when I go to product info page is the same problem with loading image....

I try with rename that folder but nothing change except that the products in category are mess....

bytelord

  • Nikos
  • Global Moderator
  • Full Member
  • *
  • Posts: 2369
Re: "Problems while loading image" when open the product detail page
« Reply #17 on: December 10, 2012, 21:21:11 pm »
You are using a jqzoom module/plugin that loads wrong the images ... this is not related to vm2 ... please disable the module and try again ..

<a title="FS 40SCW01" rel="gal1" class="jqzoom" href="http://ognis.bg/images/stories/virtuemart/product/asd.png" style="outline-style: none; text-decoration: none;"><img class="iceproductimage" title="FS 40SCW01" src="http://ognis.bg/imagesstoriesvirtuemartproductasd.png"></a>
<img class="iceproductimage" title="FS 40SCW01" src="http://ognis.bg/imagesstoriesvirtuemartproductasd.png">

Regards
Production: Joomla 2.5.8 | VM 2.0.14 | PHP 5.3.13
Testing     : Joomla 2.5.8 | VM 2.0.16 | PHP 5.3.8
Testing     : Joomla 2.5.8 |    VM 2.1   | PHP 5.3.8

- Don't Forget to mark thread as solved when it is solved!
- Please do not PM with support questions, use the forum!

bdimov

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 82
  • VirtueMart Version: 2.0.24
Re: "Problems while loading image" when open the product detail page
« Reply #18 on: December 10, 2012, 21:25:44 pm »
Ooo thank you man!!! You are gorgeous!!! That problem is all fixed when I stopped the IceVm....stupid plugin!!!
So I have to buy some drink....

bytelord

  • Nikos
  • Global Moderator
  • Full Member
  • *
  • Posts: 2369
Re: "Problems while loading image" when open the product detail page
« Reply #19 on: December 10, 2012, 21:36:09 pm »
Nice then, drink one for me also :)

btw, contact the plugin provider to fix it for you ... epsecially if is a commerial product.

Regards
Production: Joomla 2.5.8 | VM 2.0.14 | PHP 5.3.13
Testing     : Joomla 2.5.8 | VM 2.0.16 | PHP 5.3.8
Testing     : Joomla 2.5.8 |    VM 2.1   | PHP 5.3.8

- Don't Forget to mark thread as solved when it is solved!
- Please do not PM with support questions, use the forum!