Author Topic: Products Not Adding to Cart  (Read 4566 times)

bytelord

  • Nikos
  • Global Moderator
  • Full Member
  • *
  • Posts: 2369
Re: Products Not Adding to Cart
« Reply #15 on: September 19, 2012, 13:26:00 pm »
Hello,

You can use vm default theme with no overrides. But i think that your joomla template generates that cache options and conflict with js.
Production: Joomla 2.5.8 | VM 2.0.14 | PHP 5.3.13
Testing     : Joomla 2.5.8 | VM 2.0.16 | PHP 5.3.8
Testing     : Joomla 2.5.8 |    VM 2.1   | PHP 5.3.8

- Don't Forget to mark thread as solved when it is solved!
- Please do not PM with support questions, use the forum!

scubasteve21

  • Beginner
  • *
  • Posts: 30
Re: Products Not Adding to Cart
« Reply #16 on: September 19, 2012, 13:37:56 pm »
In the mean time, when I log in to the control panel I get the following message:


Quote
Warning, the Safe Path is not accessible (does not exist or no permission), for safety reasons it is very important to create a folder in a path not accessible by an URL, create also a folder invoices in it to store your sensitive data secure. Our suggested path is for your system user/vmfiles

Can anyone advise me how to resolve this problem? I am only going to be using PayPal so will not need a secure URL (at the moment)

bytelord

  • Nikos
  • Global Moderator
  • Full Member
  • *
  • Posts: 2369
Production: Joomla 2.5.8 | VM 2.0.14 | PHP 5.3.13
Testing     : Joomla 2.5.8 | VM 2.0.16 | PHP 5.3.8
Testing     : Joomla 2.5.8 |    VM 2.1   | PHP 5.3.8

- Don't Forget to mark thread as solved when it is solved!
- Please do not PM with support questions, use the forum!

scubasteve21

  • Beginner
  • *
  • Posts: 30
Re: Products Not Adding to Cart
« Reply #18 on: September 19, 2012, 14:56:23 pm »
Thanks. Someone has just pointed out that my prices aren't showing on the site either? They have been added to each product though when I was creating them.

bytelord

  • Nikos
  • Global Moderator
  • Full Member
  • *
  • Posts: 2369
Re: Products Not Adding to Cart
« Reply #19 on: September 19, 2012, 20:53:53 pm »
Hello,

didn't understand you correctly. If you have other issues will be better to start a new thread and give some more information regarding the issue.

Regards
Production: Joomla 2.5.8 | VM 2.0.14 | PHP 5.3.13
Testing     : Joomla 2.5.8 | VM 2.0.16 | PHP 5.3.8
Testing     : Joomla 2.5.8 |    VM 2.1   | PHP 5.3.8

- Don't Forget to mark thread as solved when it is solved!
- Please do not PM with support questions, use the forum!