Author Topic: Breadcrumb not working with mainmenu links  (Read 1765 times)

pedroll

  • Beginner
  • *
  • Posts: 23
Breadcrumb not working with mainmenu links
« on: April 29, 2012, 15:21:56 pm »
    hi, i build a menu like this
    • Home (joomla frontpage)
    • VM category-1
      • VM subcategory 1.1
      • VM subcategory 1.2
    • VM category-2
    menu links have same alias as VMcategories, when i click in any link of menu breadcrumb only show "home>".
    when i go to a product in subcategory breadcrumb show "home>product", without categories

    i tried to add a link to VM frontend b without success:
    • Home (joomla frontpage)
    • VM store front
    • VM category-1
      • VM subcategory 1.1
      • VM subcategory 1.2
    • VM category-2

    Thanks.

pedroll

  • Beginner
  • *
  • Posts: 23
Re: Breadcrumb not working with mainmenu links
« Reply #1 on: May 03, 2012, 09:51:16 am »
no one with this breadcrumb issue?

in error log i can see:
 
Quote
mod_fcgid: stderr: PHP Notice:  Trying to get property of non-object in /var/..../modules/mod_breadcrumbs/helper.php on line 32,

BastianW

  • Beginner
  • *
  • Posts: 1
Re: Breadcrumb not working with mainmenu links
« Reply #2 on: July 02, 2012, 19:11:01 pm »
I just created a account here to answer your question  ::)

I didn´t use virtuemart BUT I had the same issue as you. The problem was, that there wasn´t a default so called "Home" entry set in my joomla instance. This happened because I created one in the past, and then deleted the one and created a new one. but never set the new one as default one (BUT I had two language specified ones, one for EN and the other for SE).

So ... please check your main menu and check if there is a default menu entry ... it there isn´t one ... set one ...

Oh and you own me a beer for creating a login here if this solved your isse :P