VirtueMart Forum

VirtueMart 2 + 3 => Virtuemart Development and bug reports => Topic started by: _ad0_ on November 21, 2011, 11:04:25 am

Title: problem with site after installed VM 2 last version
Post by: _ad0_ on November 21, 2011, 11:04:25 am
Hello

Could someone help me ?
After I installed a VM , my site doesnt work any more .
When I go to admin panel and open VM component , and go in shipment or paying methods i received a msg
Fatal error: Allowed memory size of 100663296 bytes exhausted (tried to allocate 7680 bytes) in /home/centar/components/com_virtuemart/helpers/vmplugin.php on line 167

and also when i try to open a site  i got this msg
Fatal error: Allowed memory size of 100663296 bytes exhausted (tried to allocate 30720 bytes) in /home/centar/components/com_virtuemart/helpers/vmplugin.php on line 230

Does anyone know what happening ?


Thank you
Title: Re: problem with site after installed VM 2 last version
Post by: mandocontrol on November 29, 2011, 18:04:35 pm
I have the same problem...I did not have the problem with a previous versions so what i did is uninstall and installed 1.9g...For now it is ok but there are a lot of bugs in that version.

When you go to your backend and depublish your virtuemart modules it will work again but i know its no solution i am looking for the right one as well.



Title: Re: problem with site after installed VM 2 last version
Post by: kpg on November 29, 2011, 19:49:20 pm
Hi,

This is not a specific VM problem. Your servers have a setting that limits the memory. This can be changed in your php.ini.
Increase the max_memory variable in your php.ini file.
But i'm not sure that you have access to that file. Depends on your Provider.

regards

Tobi