VirtueMart Forum

VirtueMart 2 + 3 => Virtuemart Development and bug reports => Topic started by: thelettuce on October 11, 2011, 20:42:18 pm

Title: [Fixed] Emails working except for activation on Joomla 1.7.1
Post by: thelettuce on October 11, 2011, 20:42:18 pm
Hi guys,

have successfully installed VM2 com_virtuemart.1.9.8H.zip on Joomla 1.7.1 and all seems to work EXCEPT for user activation emails - order emails and normal user registration emails all come through alright. But if you try to register using Virtuemart it adds the user to Virtuemart, but doesn't send the activation email. Have tried changing Joomla email from PHP to Sendmail, but no difference. The only thing I've noticed is that the user is added to the Joomla User Manager, BUT the type of user is blank instead of registered. So...please, any ideas?

have found the same problem with com_virtuemart.1.9.8G.zip on Joomla 1.5, so any replies very gratefully received,

thanks,
James
Title: Re: Emails working except for activation on Joomla 1.7.1
Post by: sandersm on October 12, 2011, 03:08:12 am
I'm having this problem too.  Has anyone created or found a fix for it? 
Title: Re: Emails working except for activation on Joomla 1.7.1
Post by: alatak on October 12, 2011, 19:06:14 pm
Hi,

Thanks for reporting.
I must admit i did not test that case.

I wll have a look at it.
Title: Re: Emails working except for activation on Joomla 1.7.1
Post by: alatak on October 14, 2011, 09:07:31 am
Hi,

Registration emails (with / without activation link) are now sent.