VirtueMart Forum

VirtueMart 1.1.x [ Old version - no longer supported ] => Translation / Languages VM 1.1 => Topic started by: antivast on February 03, 2011, 13:08:33 pm

Title: Site in 2 languages but vm only in default language
Post by: antivast on February 03, 2011, 13:08:33 pm
Hello,

Is there a way to tell virtuemart to use default language only?


I have translated the articles on my website from Dutch to English but I don't want to translate virtuemart(the catalogue).

I'm using sh404sef and I configured it, so it won't add language codes to the SEF url. But the non-SEF url's are created in both languages.

So everytime I clean up my SEF url cache from SH404SEF, something(I don't know what) creates the non-SEF url's for my website, also for Virtuemart. And if I don't remove those english url's manually from the cache, the whole site switches to English.


So actually I am looking for a way to tell virtuemart not to copy all installed languages from Joomla but only the default language. (because it's only in Dutch!)

I hope somebody can help me because it costs a lot of time to delete about 500 url's manually, everytime I purge my cache.

Thanks in advance,
Title: Re: Site in 2 languages but vm only in default language
Post by: antivast on February 03, 2011, 15:27:20 pm
I guess I found the solution for my problem.


What i did:

Plugins -> jfrouter -> Enable Language determination -> NO

I think my browsersettings in firefox were configured in english instead of dutch.

Anyway, Virtuemart is only speaking dutch right now =D