VirtueMart Forum

VirtueMart Dev/Coding Central: VM1 (old version) => Virtuemart 1.1 Development (Archiv) => Quality & Testing VirtueMart 1.1.x => Topic started by: aravot on October 11, 2010, 20:13:25 pm

Title: PayPal Pro - Enable Direct Payment does not work
Post by: aravot on October 11, 2010, 20:13:25 pm
When PayPal Pro is configured to 'Use Payment Processor' (http://forum.virtuemart.net/index.php?topic=77064.0) so credit card can be used ‘Enable Direct Payment’ doesn’t work, whether set to Yes or No the credit card option is shown, it should not show credit card option if Direct Payment is set to No.

(http://www.protechsystems.us/stuff/joomla/vm/vm-paypal-direct-payment.png)
Title: Re: PayPal Pro - Enable Direct Payment does not work
Post by: klattr1 on January 24, 2011, 06:54:06 am
I would love to know why this isn't working either
Title: Re: PayPal Pro - Enable Direct Payment does not work
Post by: zanardi on January 24, 2011, 11:58:20 am
The attached version of ps_checkout (rename from .txt) should resolve this issue. Please test it in a non-production environment first.

[attachment cleanup by admin]
Title: Re: PayPal Pro - Enable Direct Payment does not work
Post by: aravot on January 24, 2011, 23:38:33 pm
Francesco, the attached ps_checkout file fixes the issue however remember that PayPal API installation should be changed to Use Payment Processor (http://forum.virtuemart.net/index.php?topic=77064.0)
Title: Re: PayPal Pro - Enable Direct Payment does not work
Post by: aravot on January 25, 2011, 00:41:14 am
That is a different issue please create a new topic, this topic is related to enable/disable option of Direct Payment, which attached files has fixed it.
Title: Re: PayPal Pro - Enable Direct Payment does not work
Post by: klattr1 on January 25, 2011, 02:19:45 am
ok, I deleted my post, please refer to http://forum.virtuemart.net/index.php?topic=81085.0 if you got pointers.
Title: Re: PayPal Pro - Enable Direct Payment does not work
Post by: zanardi on January 25, 2011, 11:26:14 am
@aravot:
yes, the issue about payment type (use processor) was already fixed in SQL install file.