VirtueMart Forum

VirtueMart 1.1.x [ Old version - no longer supported ] => Administration & Configuration VM 1.1 => Topic started by: enolbos on January 19, 2010, 15:59:56 pm

Title: "State" dropdown is missing
Post by: enolbos on January 19, 2010, 15:59:56 pm
Good day,
I was doing some maintenance and noticed that the dropdown selection was not available for State on the registration page. Does anyone know how I can get this to work? I tried going into admin and adding selections. But, that didn't work either. I'm not afraid of getting into the code - if I know where I'm looking.

Thanks,
Brian
Title: Re: "State" dropdown is missing
Post by: mglasco on January 22, 2010, 17:40:14 pm
I'm having the same problem. Any Answer to this yet?