VirtueMart Forum

VirtueMart 1.1.x [ Old version - no longer supported ] => Security (https) / Performance / SEO/ SEF issues VM 1.1 => Topic started by: virtoom on December 28, 2009, 19:12:14 pm

Title: allow_url_fopen and expose_php
Post by: virtoom on December 28, 2009, 19:12:14 pm
Hi,

Does VirtueMart require allow_url_fopen and expose_php to be on? I would like to turn them off for security reasons, but I am not sure if this will cause a problem for the operation of VirtueMart.

Your help will be highly appreciated!

Virtoom
Title: Re: allow_url_fopen and expose_php
Post by: AH on August 04, 2010, 16:31:05 pm
I have them both turned off and all is worming well