VirtueMart Forum

VirtueMart 1.1.x [ Old version - no longer supported ] => Translation / Languages VM 1.1 => Topic started by: papak69 on July 30, 2008, 13:13:15 pm

Title: language selection not working
Post by: papak69 on July 30, 2008, 13:13:15 pm
I have added slovenian language (slovenian is also default in joomla core) however VM keeps displaying in english.

I am using J1.5.5 and VM1.1

Any suggestions? Thank you in advance.
Title: Re: language selection not working
Post by: papak69 on August 04, 2008, 15:17:30 pm
anyone? I am really desperate.
Title: Re: language selection not working
Post by: jeanmi30 on August 05, 2008, 08:12:58 am
I just try successfully to unpublish the module System-Legacy... and the virtuemart module translation is ok!
Title: Re: language selection not working
Post by: papak69 on August 05, 2008, 09:20:43 am
tnx. I will try (gotta remove some addons first). Will let you know if it works.

regards
Title: Re: language selection not working
Post by: papak69 on August 06, 2008, 14:10:32 pm
no success ... still the same problem.