VirtueMart Forum

VirtueMart 1.1.x [ Old version - no longer supported ] => Shipping VM 1.1 => USPS (U.S. Postal Service) VM 1 => Topic started by: quilthug on April 27, 2008, 03:31:04 am

Title: USPS Shipping method won't display
Post by: quilthug on April 27, 2008, 03:31:04 am
I have weights assigned to my products and still can't get this to show up. I had it once yesterday, but it's gone today for some reason.

VM 1.1
Joom 1.0.15

Nothing helps get it to show. Any ideas? www.hand-made-hugs.com
Title: Re: USPS Shipping method won't display
Post by: hsitech on June 10, 2008, 23:03:26 pm
I have only USPS enabled, and only UPS and DHL show up, I deleted all other carriers from the site and still don't get USPS to show up, Any suggestions? https://www.wifirat.com
Title: Re: USPS Shipping method won't display
Post by: Chaz on June 12, 2008, 19:11:44 pm
If you are not using the latest USPS module (v4) you will have problems with the USPS module.

See this thread:
http://forum.virtuemart.net/index.php?topic=40284.0
Title: Re: USPS Shipping method won't display
Post by: hsitech on June 12, 2008, 23:29:38 pm
How do you know what version you have?
Title: Re: USPS Shipping method won't display
Post by: Chaz on June 13, 2008, 19:06:34 pm
Under your Store settings there is an option called "Shipping Module List". In this area it lists all the shipping modules and the version of the module.
Title: Re: USPS Shipping method won't display
Post by: jvillegas on July 10, 2008, 02:08:28 am
same here, I only have 1 shipping method which is USPS, and it won't display, and already have a copy of that new usps ver4 module.
Title: Re: USPS Shipping method won't display
Post by: donmarvin on July 14, 2008, 01:44:10 am
I also have the latest copy of the USPS shipping module ("The USPS Shipping module v4.0 supporting USPS API v3"), I had my USPS account moved to production, I turned on error reporting on the front end, and turned off failover, and I get nothing!

All I get on checkout is "Please select a Shipping Method!" and no error message and no options to select.

I am using VM1.1.1 and J1.5.3
Title: Re: USPS Shipping method won't display
Post by: donmarvin on July 14, 2008, 01:45:22 am
P.S. -- and I have the correct shipping module enabled.  and *not* using godaddy.
Title: Re: USPS Shipping method won't display
Post by: donmarvin on July 14, 2008, 05:08:46 am
Okay, I debugged this.  The items that I had in the cart did not have a weight.  I thought I had a weight listed on all the items in the store.

Once I added a weight above 0 to all the products, everything was fine.
Title: Re: USPS Shipping method won't display
Post by: perlarenee on December 07, 2012, 21:21:52 pm
in my case if i had any country selected, or zip code range, etc. it required the user to be logged in before showing them the shipping.
Title: Re: USPS Shipping method won't display
Post by: Chaz on April 16, 2013, 16:45:59 pm
The latest version of the shipping module for VM 1.x will report an error on the front-end if the weight is set at 0 in the cart and you have the 'Report errors' option enabled. The latest version can be downloaded at http://www.parkbeachsystems.com/services/ecommerceshopping-cart/usps-module-for-virtuemart