VirtueMart Forum

VirtueMart 1.1.x [ Old version - no longer supported ] => Products, Prices, Tax and Categories VM 1.1 => Topic started by: Crusty on April 24, 2008, 06:35:11 am

Title: product thumnails broken
Post by: Crusty on April 24, 2008, 06:35:11 am
my thumbnails don't work with either the auto-resize on or off. my website looks shit because of it.

how do i fix it?
Title: Re: product thumnails broken
Post by: Joseph Kwan on April 24, 2008, 08:38:49 am
please provide site url.
Title: Re: product thumnails broken
Post by: Crusty on April 24, 2008, 08:59:08 am
www.avclarity.com.au

gd
GD Support  enabled 
GD Version  bundled (2.0.34 compatible) 
FreeType Support  enabled 
FreeType Linkage  with freetype 
FreeType Version  2.1.9 
GIF Read Support  enabled 
GIF Create Support  enabled 
JPG Support  enabled 
PNG Support  enabled 
WBMP Support  enabled 
XPM Support  enabled 
XBM Support  enabled 

PHP Version 5.2.4

thumbnails have not been working on this installation using the auto-resize, i've had to manually resize to get them to work.

however its the identical setup i've been using on a previous server with php 4.4.4. and dynamic resizing worked 100%

now since installing virtuemart 1.1 thumbnails will not show at all, automatic and non-automatic.
Title: Re: product thumnails broken
Post by: Joseph Kwan on April 24, 2008, 09:14:57 am
You have a server error. Try looking at the server error log. May be increase your memory will help.
Title: Re: product thumnails broken
Post by: Crusty on April 24, 2008, 11:03:32 am
Thanks, in the error log it said that show_image_in_imgtag.php was writeable by group, I CHMOD it to 644 and all was fixed thanks.