VirtueMart Forum

VirtueMart 2 + 3 => General Questions => Topic started by: Newbie74 on January 03, 2019, 09:05:07 am

Title: Why am I not getting emails sent when someone asks a Question from VM
Post by: Newbie74 on January 03, 2019, 09:05:07 am
Hello all

I am trying to figure out why i do not get an email sent when someone "Asks a question about this product" from the product screen?

I have been pulling my hair out over this one  :-\  :-[

Thank you for any help here.

Quirky ¿
Title: Re: Why am I not getting emails sent when someone asks a Question from VM
Post by: jjk on January 03, 2019, 10:20:40 am
VirtueMart uses the email configuration of Joomla. In the Joomla 'Global Configuration' > 'Server' tab, you can click the 'Send Test Mail' button below the mail settings. Does that work? Usually selecting the SMTP mailer is the best choice.
Title: Re: Why am I not getting emails sent when someone asks a Question from VM
Post by: GJC Web Design on January 03, 2019, 11:55:11 am
as jjk says .. it is a simple email using the configured Joomla mailer..

so do the basic checks, spam, does it work from the contact page, the test mailer, the VM order emails etc etc
put full debugging on to chk for errors, search any logs for problems

Title: Re: Why am I not getting emails sent when someone asks a Question from VM
Post by: kontetinto on January 04, 2019, 15:00:17 pm
i had similar issue, thank you for answer
Title: Re: Why am I not getting emails sent when someone asks a Question from VM
Post by: Newbie74 on January 19, 2019, 01:35:38 am
Thank you all.

I am still not getting the email but I do get an email if someone send me a message via the contact form or places an order...

Any other ideas?

Thank you again.
Title: Re: Why am I not getting emails sent when someone asks a Question from VM
Post by: Jörgen on January 19, 2019, 19:40:37 pm
VM version ?
Joomla version ?
Recaptcha ?

Custom template, try with Protostar ?

Jörgen @ Kreativ Fotografi