VirtueMart Forum

VirtueMart 2 + 3 => Administration & Configuration => Topic started by: Tiger555 on January 05, 2018, 19:48:23 pm

Title: How do I get coupons to work? I have Virtumart 3.2.0
Post by: Tiger555 on January 05, 2018, 19:48:23 pm
Hi there does anyone have a link on how to create coupons.

I have created one. Not working.

Is my version of Virtumart too old?
Title: Re: How do I get coupons to work? I have Virtumart 3.2.0
Post by: Jörgen on January 07, 2018, 10:49:06 am
Yes Your VM is far to old and unsecure, robably Your Joomla to. But coupons should be working anyhow.

https://docs.virtuemart.net/manual/orders-shoppers-menu.html (https://docs.virtuemart.net/manual/orders-shoppers-menu.html)

You don´t tell us what kind of coupon you created and how You use it and not if You have any custom template, try with Protostar.

regards

Jörgen @ Kreativ Fotografi