VirtueMart Forum

VirtueMart 2 + 3 => Language/Translations => Topic started by: masstech on November 09, 2017, 11:13:38 am

Title: No dropdown menu after changing language
Post by: masstech on November 09, 2017, 11:13:38 am
I had this strange issue when i change the back-end language to Arabic and try to add new products , i cannot select products category and/or use any of the drop down list options .

any idea?
Title: Re: No dropdown menu after changing language
Post by: Alemantico on January 30, 2018, 20:10:15 pm
Hey, I just had the very same issue! Check under Configuration -> Shop - Language settings. Activate the little icon: no fallback. That should do it  ;) !