VirtueMart Forum

VirtueMart 2 + 3 => Administration & Configuration => Topic started by: fabioweb on April 07, 2017, 17:19:05 pm

Title: Country Name
Post by: fabioweb on April 07, 2017, 17:19:05 pm
Hello!
i have a problem with frontend country Name:
I get 3 times "Italia" instead of "Italia Non Isole" "Italia - Isole Minori etc.." and "Italia - Sicilia Sardegna Calabria"

What can i do?
Reagrds
Title: Re: Country Name
Post by: jenkinhill on April 07, 2017, 18:06:28 pm
It's tricky to add country names like that. I have done it by first creating a new language override for FE&BE. eg you could use COM_VIRTUEMART_COUNTRY_ITB as constant for Italia Non Isole, where ITB is a new country 3 letter reference. Then in the Countries editor create a new country, Italia Non Isole, and set the three letter code to ITB. ON saving you shopuld now see that country in full on the list. Just use different 3 letter codes for the others.
Title: Re: Country Name
Post by: fabioweb on April 09, 2017, 23:17:50 pm
Awesome! Exactly what i need