VirtueMart Forum

VirtueMart 2 + 3 => General Questions => Topic started by: zour on October 15, 2016, 16:11:03 pm

Title: invalid token in submit ask a question form
Post by: zour on October 15, 2016, 16:11:03 pm
Hi, I have a problem with ask a question form in submit i get invalid token always.

Joomla 2.5.14 and Virtuemart 2.0.22a

joomla cache is disable, not installed system-cache, sef on or off not working.

Please help

Regards.
Title: Re: invalid token in submit ask a question form
Post by: Jörgen on October 15, 2016, 16:44:01 pm
When Is always ?
This week, last day, last Year, or something else ?

You are using old and insecure Joomla and VM versions ....

I can open the form, see attachment.

regards

Jörgen @ Kreativ Fotografi
Title: Re: invalid token in submit ask a question form
Post by: zour on October 15, 2016, 17:06:39 pm
last week

open form is working but submit i get invalid token.

please help me!
Title: Re: invalid token in submit ask a question form
Post by: Jörgen on October 15, 2016, 17:08:54 pm
What changed last week ?

You say ALWAYS, why can I open the form ?

Errors come from changes.

regards

Jörgen @ Kreativ Fotografi
Title: Re: invalid token in submit ask a question form
Post by: jenkinhill on October 15, 2016, 17:11:02 pm
Joomla 2.5.14 and Virtuemart 2.0.22a !!  See http://forum.virtuemart.net/index.php?topic=118683.0
Title: Re: invalid token in submit ask a question form
Post by: Jörgen on October 15, 2016, 17:22:25 pm
Thank You Jenkins

I totally agree.

regards

Jörgen @ Kreativ Fotografi
Title: Re: invalid token in submit ask a question form
Post by: zour on October 15, 2016, 17:29:53 pm
i change mailconfirmed.php, add google analytics event code

but i restored backup of complete folders of website before change and problem persist.

other thing i changed is shopper info (virtuemart -> shop -> shopper info) name, last name and address but thinking can be i restored this data.

change or add code mailconfirmed.php is in attached image
Title: Re: invalid token in submit ask a question form
Post by: Jörgen on October 15, 2016, 17:37:41 pm
Check You changes once again.

You are in this case absolutely best suited to know what You changed and when the error came.

My advice would be what You have done, but there is probably more to it than this. Recheck Your changes, it is hard to get support on a VM version that is that old and insecure.

regards

Jörgen @ Kreativ Fotografi