VirtueMart Forum

VirtueMart 1.1.x [ Old version - no longer supported ] => Questions VM 1.1 ( the only active board for the old version) => Topic started by: MTechMgr on May 09, 2016, 20:51:22 pm

Title: Product simple attributes missing
Post by: MTechMgr on May 09, 2016, 20:51:22 pm
Product simple attributes (like color) missing from product details page after moving to new server. I've saved product with simple attributes but nothing shows up.
I'm using flypage.tpl.php of my template in VM 1.1.9

I guess i need to make a query in db and show it with an echo?
Tried adding this line  <?php echo $ps_product_attribute->list_advanced_attribute($product_id); ?>  in the file but nothing shows up.
Title: Re: Product simple attributes missing
Post by: jenkinhill on May 09, 2016, 21:34:22 pm
PHP version?
Title: Re: Product simple attributes missing
Post by: MTechMgr on May 10, 2016, 09:36:24 am
I configured the server to native 5.4 from cPanel. Only this version shows the template perfect.
Title: Re: Product simple attributes missing
Post by: MTechMgr on May 10, 2016, 09:37:43 am
Can I post a link to one of my products? I have multilanguage site.
Title: Re: Product simple attributes missing
Post by: jenkinhill on May 10, 2016, 10:50:56 am
You can post it, but I no longer use or support VM1.1 - much too old!  As this issue appeared when you moved host then there has to be something different, and PHP version is to me the most logical. But there are some VM1.1 users who visit, so maybe one of them has seen this problem.
Title: Re: Product simple attributes missing
Post by: MTechMgr on May 10, 2016, 12:27:23 pm
Then there is no need for the link. I thought the same about the host but I needed an extra opinion. Do you think I should create child products?
Title: Re: Product simple attributes missing
Post by: GJC Web Design on May 10, 2016, 12:57:40 pm
I have a few clients still on vm1.1 and generally the sites are very stable

it does seem odd that just a display attribute would go missing.. is there an empty div etc?
with full error reporting do u see anything?
Title: Re: Product simple attributes missing
Post by: MTechMgr on May 10, 2016, 13:23:58 pm
An empty div, no. I have bouble checked the flypage.tpl.php file. Using firebug I don't find anything strange. In the previous host everything looked perfect.
Title: Re: Product simple attributes missing
Post by: GJC Web Design on May 10, 2016, 16:55:51 pm
guess u need to go back thru the code to find what is failing..
Title: Re: Product simple attributes missing
Post by: MTechMgr on May 10, 2016, 19:40:44 pm
The funny thing is that the specific file for product details: flypage.tpl.php is the same from the previous host. Never changed with tweaks or anything else.
Title: Re: Product simple attributes missing
Post by: GJC Web Design on May 10, 2016, 21:57:23 pm
yes.. but that just displays data sent to it
 
you need to look back in admin -> classes -> ps_product.php is it?

been years since I dug in VM1.1

but surely if it fails because of the php version is different an error must be logged somewhere

have you tried with debug etc etc etc
Title: Re: Product simple attributes missing
Post by: MTechMgr on May 11, 2016, 09:02:47 am
This is a bit hard for me to do. I'm not a programmer. Just an admin of my site for some years reading forums for solutions to my problems.
Anyway, thx for your time and advices. ;)
Title: Re: Product simple attributes missing
Post by: GJC Web Design on May 11, 2016, 18:57:37 pm
Well, I assume at that point you need to hire someone to debug/fix
Title: Re: Product simple attributes missing
Post by: Jörgen on January 29, 2019, 13:15:52 pm
Using VM 1.1 ?

Jörgen @ Kreativ Fotografi