VirtueMart Forum

VirtueMart 1.1.x [ Old version - no longer supported ] => Translation / Languages VM 1.1 => Topic started by: kevin88 on October 08, 2012, 07:04:26 am

Title: Does virtuemart work with joomfish 2.0?
Post by: kevin88 on October 08, 2012, 07:04:26 am
I'm not sure if virtuemart 1.1.2 or 1.2 could work with joomfish2.0.

On joomfish forum there's a thread that guide how to make virtuemart work with joomfish with hack on virtuemart.

I wonder if virtuemart could work with joomfish without any hack on it?

Thailand tours (http://www.thailandtoursbooking.com)-Dragon pearl junk (http://www.dragonpearlhalong.com)-Mekong Queen Cruise (http://www.cruisemekongqueen.com)
Title: Re: Does virtuemart work with joomfish 2.0?
Post by: balai on October 08, 2012, 09:37:26 am
Virtuemart 1.1.2 ? This is ages back
I don't know about 1.1.2 but 1.1.8 and 1.1.9 are working with joomfish.

You can addresss that to joomfish too. I think that the right question if joomfish works with VM1.1.2