Welcome, Guest. Please login or register.
Login with username, password and session length


VirtueMart 1.1.8 - [SECURITY RELEASE] is available! Read more....

  Advanced search

247031 Posts in 67504 Topics- by 258313 Members - Latest Member: Matej.iStraxx
Pages: [1]   Go Down
Print
Author Topic: The Word TAX  (Read 5500 times)
CranialBlaze
Jr. Member
**
Posts: 51



WWW
« on: March 21, 2008, 23:11:28 pm »

What file must i edit to change the display word 'tax' to display as 'VAT' on the site frontend
Logged

I don't believe, therefore it does not exist

http://www.cyburbia.co.za

Joomla 1.5.14 VM 1.13
jenkinhill
Global Moderator
Hero Member
*
Posts: 9761



WWW
« Reply #1 on: March 22, 2008, 00:26:45 am »

Edit english.php - there is more than one variable to edit, though.

/administrator/components/com_virtuemart/languages/

Logged

Kelvyn
Jenkin Hill Internet,
Keswick, Lake District

Please do not PM or Email me with support questions. I look at PMs only once a month. You will get better and faster responses in the support forums.

Current recommended release versions are: Joomla! 1.5.23 :: VirtueMart 1.1.8

URGENT:  Help VirtueMart development by testing  version 1.1.9
wayne47
Newbie
*
Posts: 6


« Reply #2 on: August 01, 2009, 22:02:20 pm »

Hi,

I too am struggling to change the word tax to VAT? I have looked at the cpanel/file manger - virtuemart - components - but dont know which files to change? any help would be very much appreciated.

Regards Wayne
Logged
awharton
Newbie
*
Posts: 4


« Reply #3 on: November 11, 2009, 15:40:55 pm »

any update or help on this would be great !
Logged
Scar
Global Moderator
Hero Member
*
Posts: 1038



WWW
« Reply #4 on: November 11, 2009, 16:16:14 pm »

Check the path jenkinhill posted

/administrator/components/com_virtuemart/languages/
Logged
Pages: [1]   Go Up
Print
Jump to: