Welcome, Guest. Please login or register.
Login with username, password and session length


Need help or want to talk to other developers? Join the VirtueMart Chat! Read more...

  Advanced search

247031 Posts in 67504 Topics- by 258313 Members - Latest Member: Matej.iStraxx
Pages: [1]   Go Down
Print
Author Topic: The Word TAX  (Read 5490 times)
CranialBlaze
Jr. Member
**
Posts: 51



WWW
« on: March 21, 2008, 23:11:28 pm »

What file must i edit to change the display word 'tax' to display as 'VAT' on the site frontend
Logged

I don't believe, therefore it does not exist

http://www.cyburbia.co.za

Joomla 1.5.14 VM 1.13
jenkinhill
Global Moderator
Hero Member
*
Posts: 9761



WWW
« Reply #1 on: March 22, 2008, 00:26:45 am »

Edit english.php - there is more than one variable to edit, though.

/administrator/components/com_virtuemart/languages/

Logged

Kelvyn
Jenkin Hill Internet,
Keswick, Lake District

Please do not PM or Email me with support questions. I look at PMs only once a month. You will get better and faster responses in the support forums.

Current recommended release versions are: Joomla! 1.5.23 :: VirtueMart 1.1.8

URGENT:  Help VirtueMart development by testing  version 1.1.9
wayne47
Newbie
*
Posts: 6


« Reply #2 on: August 01, 2009, 22:02:20 pm »

Hi,

I too am struggling to change the word tax to VAT? I have looked at the cpanel/file manger - virtuemart - components - but dont know which files to change? any help would be very much appreciated.

Regards Wayne
Logged
awharton
Newbie
*
Posts: 4


« Reply #3 on: November 11, 2009, 15:40:55 pm »

any update or help on this would be great !
Logged
Scar
Global Moderator
Hero Member
*
Posts: 1038



WWW
« Reply #4 on: November 11, 2009, 16:16:14 pm »

Check the path jenkinhill posted

/administrator/components/com_virtuemart/languages/
Logged
Pages: [1]   Go Up
Print
Jump to: